Vice Varalica

Priča o najsimpatičnijoj gradskoj varalici, koji je na račun svog šarma, priče i smiješnih buljavih očiju izvarao pola grada. Iako svrstan u lokalnu klasu, ova rijetkost je odavno po djelatnosti (nažalost, ne i po poznatosti) prešišala i gradsku i nacionalnu klasu, a djelovanjem po terenu (Ex Yu) postavlja standarde i na još nepostojeću međunarodnu klasu. Pročitajmo dossier o ovoj jako zanimljivoj osobi.

2013.06.23.

Često sam organizirao raznorazne gradele i roštilje koje bi fotografirao i izazivao zazubice prijateljima ne Faceu. Početkom 2013. godine dobijem poruku na istoimenoj društvenoj mreži;
– Pa di si komšija, jel’ ja smrdim za te gradele?
Bio je to Vice. Momak iz ulice kojeg sam poznavao baš ono površno, u prolazu. Nikad u ekipi, uvijek sa strane. Ne znam dali smo se i pozdravljali prije.
Odgovorim mu, onako, više iz pristojnosti i zaboravim na to. Nakon par dana opet poruka, pa opet, sve dok ga jedan dan, u četvrtom mjesecu te godine, nisam pozvao u društvo na roštilj. I tu počinje priča.

2013.07.07.001

 

Pojavio se o bijeloj košulji, mirišljav i s gelom u kosi. Top sređen simpatični debeljko s buljavim očima, koje kao da se smiju cijelo vrijeme.
Odmah je legao svima, pogotovo kad je inzistirao da on počasti hranom i pićem. To je bilo samo taj put i nikad više.

Između duhovitosti, nabacivao je podatke o svom imovinskom stanju. Tako je ispalo da ima, osim Alphe koju je vozio, i još pedesetak auta na leasing u svome rent a caru. Međunarodnom. Pa wallnes u Lici. Tvrtku za medicinska pomagala i pelene za odrasle, auto praonicu na Trsteniku ispred koje smo upravo pekli. Da na spominjem kako se interesirao za izgradnju staračkog doma u Metkoviću, najam poznatog kafića Hedonist u Zenti i kupovinu stana od sto kvadrata na Žnjanu.

Nitko mu, naravno, nije vjerovao. Do trenutka kada je počeo igrati. Bulić ga je nešto zajebavao u vezi pelena, a ovaj ga je samo hladno upitao;
Koliko ti treba? – Odmah je dobio par paketa pelena. Mi svi u šoku.

2013.06.18.Nakon toga je Toza bacio udicu u vezi pranja auta. Samo je bradatom radniku pucnuo prstima i naredio;
Šteta, daj mi ubaci auto od ovog mog velikog prijatelja priko reda. Aj.

I za pola sata, auto je sjalo kao sunce. Više nije bilo sumnje. Mali Vicko iz ulice ima mota za posao. Krenulo ga je u životu. I neka, baš mi je drago da je bar nekoga.

Ja osobno nisam ništa od njega tražio. Ali jeste on od mene. Naime, kako sam našao jedan mobitel, palo mi je na pamet da ga prodam, kao i svoj Canon EOS 350d fotoaparat, nadodam još par tisuća kuna i kupim noviji 600d.

I tu na scenu upada Vicko. Kaže;
 Daj brate, treba mobitel mom prijatelju E.K., pa ako se slažeš, ja bi tvoj mobitel njemu dao, a tebi preko firme uzeo taj fotoaparat. A?

Budući da me nije bilo briga za taj mobitel, dao sam mu ga bez razmišljanja i već sutradan smo išli u Kodak centar. Profesionalno je razgovarao s djelatnicima dućana koji su ga gledali kao direktora Coca Cole, po dojmu koji je na njih ostavio. Ja sam samo gledao taj fotoaparat, jer me kao ljubitelja fotografije samo to zanimalo.

Na kraju je dogovor bio da aparat dobivam za tjedan dana kad on riješi što ima sa svojim osiguravajućim društvom. Nisam imao pojma što to znači, niti me zanimalo, s obzirom na to da je šef dućana posao potvrdio ispravnim.

Dolazim u jedan kafić i susjedu Mati to spomenem. Ovaj se nakostriješi ko da sam mu Lucifera spomenuo.
Jesi ti lud Juka? Znaš li ti koji je to prevarant? – Bjesnio je mali Mate. – Meni je iša sestru za laptop zavidati. 

Nisam ni stigao reagirati, kad se sa šanka javi konobarica Dada;
Pička mu materina, daj samo da ga ja vidim! Meni je klimu ukra!

Daj Dado ne zajebaji, kako ti je klimu ukra? Pa nije klošar da odvidaje klime ljudima iz stana… – Upitam je iznenađen.

Je, ukra je! Ja jedan put ovde pričala kako mi klima ne radi i kako mi meštar traži petsto kuna za popravak. A on se javi da će mi je riješit za dvista.
I ja budala pristanem. Sutra je doša po klimu i dvista kuna. Nikad se više nije javija. Jadna baba mi srčani bolesnik, a cilo lito se lepezom ladi. Jebat ću mu sve pod spisku kad ga vidim! – Bjesnila je konobarica.

U razgovor se uključi i jedna žena sa strane;
Je moj Juka, istina ti je to sve. Ja sam iz zajebancije baš za ovim stolom odigrala tiket kladionice. Kako san bila trudna, pitam oće li mi ko otić do lutrije uplatit. I Znaš ko se javija? Vice! Niti se više ikad vratija on niti dobijeni tiket. – Svjedočila je ogorčeno žena.

Nikad nisam vjerovao glasinama, ali ako uđeš u kafić i baš svi ti gosti kažu da ih je ista osoba prevarila, onda nešto nije u redu.
Odmah sam ga nazvao i objasnio mu kako stvari stoje. Uopće nije negirao da je klimu uzeo, ali da je ova, kao, luda, jer je on zove a ona nikako da dođe po svoje.
To mu je očito bila taktika. Još mi je rekao da mu buduća žena ima problema s bivšim mužem koji ima zabranu približavanja djetetu, pa da bi me on u deveti mjesec zaposlio u svoju firmu i dao plaču od deset tisuća kuna samo da čuvam to dijete. Plus novog Passata na korištenje.

To mi je sad već bilo bezobrazluk i rekao sam mu da samo želim svoj fotoaparat ili da mi vrati mobitel u roku par dana. Samouvjereno je odgovorio;
U ponediljak ga imaš. Akontacija je plaćena, baš sam danas razgovarao sa šefom dućana!

Kako mi se u sljedećim danima nije javljao na mobitel, odem ja u dućan. Ispostavile su se crne slutnje. Niti je išta uplaćeno niti je ikoga zvao. Shvatio sam da sam i ja prevaren. Ono što nisam shvaćao je bilo otkud mu hrabrost i gdje mu je u svemu tome računica?

Od tog devetog mjeseca ga više nikad nisam vidio. A možda i bolje da nisam. Jer dolazili su mu često na kuću, a on bi hladno nazvao policiju.
Prvo sam otišao do E.K., momka kojem je dao moj mobitel. On je bio voditelj fensi kafića i imao je problema s dugom prema nekim zajebanim kamatarima iz Zagreba.

Pretpostavljate da mu je u pomoć priskočio naš dobri Vicko. Rekao mu je da će mu on dati novac kada za to dođe vrijeme. E.K. je od njega samo tražio garanciju da će to zaista i ispoštovati, jer bi u suprotnom uzeo novce na drugom mjestu.
Jel ti brate sumnjaš u mene? – Rekao mu je i namignuo s onim buljavim okom.

Još je dodao kako mu je Vicko širokogrudno dao moj mobitel i rekao mu;
Brate, poklanjam ti mobitel i dat ću ti novce bez kamate kada za to dođe vrime, ali moraš i ti meni nešto napraviti.
Šta želiš Vice? – Upitao je.
Ma sitnica brate. Ja ću ponekad doći s uglednim ljudima i pičkama navečer, a na tebi je samo da me oslovljavaš sa – gazda – i da mi zapišeš koji račun. – Predložio je dovitljivi Vice.
I tako ja ispadam budala, častim ga i zovem gazdom, pazeći da pravi gazda ne skuži, sve samo da u nedilju dobijen te pare. – Rekao mi je E.K. I još dodao;
Ako želiš, dat ću ti ja taj mobitel, ne želim da misliš kako ja imam išta s tim!

Ma jebe se mene za mobitel. – Kažem mu. – Meni je samo do toga što me napravio budalom. Slobodno ga zadrži! – Rekao sam mu i otišao.

Naravno da mu tu nedjelju Vice nije dao ni kune. Kamatari su došli, a E.K. je preko noći pobjegao u inozemstvo da spasi živu glavu.

Počeo sam shvaćati način Vicine logike. Uvijek je korak ispred žrtve. Meni je uzeo mobitel i kupio vrijeme dok ne saznam istinu. U međuvremenu je mobitel dao E.K. i mjesec dana besplatno pio, impresionirajući nove žrtve. Među kojima je bilo itekako uglednih osoba i gradskih sponzoruša. Tako da je neke i poševio obećavajući guskama brda i doline. Primjetite, cijeli taj niz na račun jednog osrednjeg mobitela. Čovjek je zapravo genije. Pa da me nije zajebao, čak bi mi bio i simpatičan, majke mi!

Provjerio sam i Štetu. Naravno, priča je bila ista. Kaže čovjek;
Ma kurac je on vlasnik praonice, šta van je ljudi? Ti si stoti koji me to doša pitat! Meni je isto napravija sitnu uslugu pa san ga iz zajebancije zva gazda, jer mi je obeća pribacit sve svoje aute iz rent a cara kod mene. Nije to nikad napravija, a samo mi je osta dužan za pusta pranja koja sam mu radija na dug. E jesan budala, triba me ka konja macon u glavu i u jamu. – Jadao se čovjek.

Shvatio sam da Vice ipak nije prevarantski genije, već osoba koja živi od danas do sutra bez razmišljanja kada će mu to sve doći na naplatu. A naplatiti mu se može samo po zubima jer na sebi nema ništa osim te košulje i cipela. Čak ni to auto koje vozi nije njegovo nego na drugu osobu. Prevarenu, naravno.

Ja mu taj mobitel opraštam u zamjenu za ovaj tekst, a kako će drugi – ne znam. Jer zadnja priča je posebno dojmljiva. I do zla boga bizarna. S njom i završavam ovaj post.

Zove me njegova nevjenčana supruga, koja treba roditi za mjesec dana i pita me možemo li popričati. Pristanem.
Uglavnom, zanimalo ju je tko je on, čime se bavi i što ima u stvarnosti od svih tih nabrojanih firmi. Jer ga je uhvatila u laži u vezi jedne. Razgovorom joj otvaram oči, tako da ona u sljedećih tjedan dana provjeri sve “njegove firme”, stan u koji se trebaju brzo useliti i poslovne partnere. Kako je na kraju došla do zaključka kao i ja o njegovoj košulji i cipelama kao jedinoj imovini, kroz suze mi prizna što joj je u osam mjeseci odnio. A popis nije mali. Po rednom broju i redoslijedu radnji;

1. Počelo je skromno. Prodao joj je priču kako radi u Erste banci i da mu zbog nekih programa hitno treba njen mobitel, a da je njoj naručio isti takav. Galaxy S4. Prodao ga je nakon pola sata.

2. Igrala je odlučujuća utakmica Hrvatske protiv Islanda za odlazak na svjetsko prvenstvo u Brazil. Otišla je i njoj iz kuće tv plazma, koju je posudio za navodno gledanje utakmice s prijateljima. Ali ne za Brazil, nego u prvu zalagaonicu.

3. U điru su bile legalizacije stanova. Stara majka je s mukom skupila četiri tisuće kuna u tu namjenu. Naravno, Vicko se velikodušno ponudio da riješi geodete i stručnjake za mjerenje i dokumentaciju. Nabio je dokumenta nogom čim je izašao kroz vrata i pravac u Vanillu.

4. Uredno joj je predstavljao plaćanje usluge čuvanja kuće i djeteta od bivšeg joj muža. Navodno smo čuvali ja i Toza u autu, ali nas nije mogla vidjeti zbog profesionalnosti našeg posla.

5. Onda su apetiti porasli pa joj je uzeo karticu na korištenje. I uredno krišom vadio bankovne opomene iz njenog poštanskog sandučića.

6. I onda totalna rasturačina. Uspijeva je nagovoriti da digne dva kredita od po trideset i pet tisuća kuna za ulaganje u firmu, koje će joj se na kraju dvostruko isplatiti.

7. Kako je “nešto krenulo krivo” u ulaganjima i kako novci neće brzo doći, predlaže joj da proda i obiteljsko zlato. Što i čini, skupa sa očevim prstenom, za kojeg je posebno napomenula da joj ga ne dira. Daje joj velikodušno tisuću kuna od prodanog.

8. I Šlag na kraju. Dolazi sa pajdašom ispred kuće i kupi željezo, od starih bačvi do alata, i nosi u nepoznatom pravcu. Kao, radi joj uslugu čišćenja dvorišta.

 

2013.05.15.003aŠto na kraju reći? Takav temeljit rad je rijetkost, takva predanost radu je iznimna. Znakovito je njeno pitanje nakon svega što mi je nabrojala;
Jure, a tko je on zapravo? – Dajući do znanja da je opelješena do kosti takvom brzinom, da se jadna nije niti snašla što ju je zadesilo.

I dok ovo pišem, Vicko ima novu curu. Navodno, ima stan u koji Vicko dolazi. I na koji pikira. Također ima neko novo društvo na roštiljima, neke nove poslovne partnere po Sarajevu i Beogradu. Što implicira na zaključak da mu je Hrvatsko tržište budala postalo zasićeno. Kad kažem budala, mislim i na sebe. Evala majstore! 😉

 

 

(Napomena: Vicko je očito uspio prevariti i TheMladiche. Čvrsto smo vjerovali da je gospon. Vicko lokalna, kvartovska klasa. A kako su danima stizali komentari o dotičnom iz cijelog grada, pa čak i van granica Hrvatske, a na desetke medija je i popratilo priču (Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, 24 sata…) desio se presedan u povijesti TheMladciha.
Naime, prebacujemo ga iz lokalne u nacionalnu klasu, a na najboljem je putu da jednog dana postavi standarde i postane nova, svjetska klasa. To je naveći skok u klasi ikada!
Sve više sam siguran da je on istinsko otkriće i najveća nada TheMladicha…)

 


Tekst je, kao i svi na TheMladichi, napravljen neprofitabilno u svrhu vaše zabave i razonode. Nagradite entuzijazam autora sa ocjenom i komentarom, negativnim ili pozitivnim, kao podstrek za daljnji rad!
Unaprijed hvala!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocjena: 9.7/10 (278 glasova ukupno)

309 komentara na “Vice Varalica”

 1. Heeh

  Jednon san ga vozila doma sa prijateljicinog rodjendana u svojoj b-klasi i onda mi je izvalija da u dzepu ima para za odma iskesirat moje auto a da je njegov bmw x5 na servisu i da je moja b klasa govno naspram njegovom bmw-u. Tu san mu zavarila od smija u facu. Naime,znan ga cili zivot i sa mi je za sta ga znan. Triba mu stvarno ruke i noge polomit. I stvarno,svi vi sta vas je zajeba,dignite zajednicku tuzbu i krenite u napad. Triba mu stat na kraj. Najvise mi je za ove peteroclane familije sta je najmladjoj ceri on krsteni kum. A andro moj,rastavi ga na proste faktore!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 2. susid

  nije ni cudo ciji je,govno malo debelo,prvi put se poljubia na klupi iza kuce u 17

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 2 glasova)
  Odgovori
 3. veteran

  a boga ti….. ja te pita nikidan jesi li ono kljovi razbija ponistru, a danas- kljova u slobodnu, zrtva vice varalice,

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 4. skorpion

  Nova kletva u hrvata:dabogda ti se vice varalica ponudija za pomoc
  A siguran san da ce jedan dio ljudi ic njegovim puten…izvuc ce od nekog glupana 500kn i mislit ce da je Boga uvatija za bradu i krenit ce njegovim stopama

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 5. veteran

  a nu mu ” tjelohranitelja” u slobodnu. kljova romac nema metar i zilet, a ovi jos manji od njega, tribaju mu skale za brat jagode. ovo sta je zavida kljovu nije cudo,zna je di ce udrit. romac je dobar ka kruv, ali teski zamantaus

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
  • Maja

   Ajde seljačino čuvat krave na selo a ne se rugat ovde tuđoj nesreći još smrdiš na galebinu NU POGLEDAJ SE JADOOO

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: -1 (od 1 glas)
   Odgovori
 6. vicenzo presidente

  HEROJ A NE ZLOCINAC

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: -1 (od 1 glas)
  Odgovori
 7. dr.Jakyll and Mr. Hyde

  Nije da nisan ima “posla” s takvima.Nije da me nisu znali i zajebat.Čudna je ta njihova moć uvjeravanja. Kao da hipnotiziraju a ti iako ih znaš kakvi su opet padneš…Jednom takvom sam oprostio vrijednost veću od npr.televizije,a u drugom slučaju vrlo malo je falilo da zbog doslovno kesice kikirikija ode na onaj svit.Nije ni znao što ga je snašlo. Sad vidim da se smirija i da ne radi pizdarije. Tako i i taj famozni Vice hoda po “minskom polju” dok ne naleti na minu iznenađenja.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 8. topuzina

  Hahaha,jeben clanak a i komentari.
  Vice je jedno nematerijalno bogatstvo Splita.
  Imam dva prijedloga:
  1.Treba napisat drugi dio,sa naknadnim pricama sumiranima na jednom mistu,
  2.Prije Vice je po Kastelima i Splitu operira jedan slican momak(i mene je nasanjka).Zoran Dojcinov – Dojka.Bija je u Slobodnoj vise puta zbog prevara.Kad mu je Dalmacija postala tisna,prosirija je djelatnost na Slavoniju predstavljajuci se kao novinar Slobodne Dalmacije.
  Interesantan je isti uzorak ponasanja kao kod Vice.Mislim da se kod obojice radi o bolesti i zato sam u mom slucaju odustao od razmijestanja zubi doticnog.Cak cijenim njegov opus.
  Sta reci o osobi koja lazira smrt svoga oca…i ja naravno dodjem na sprovod kojeg nema…Maestralno.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +6 (od 6 glasova)
  Odgovori
 9. t max

  zao mi je prevarenih ,pa jel moguce da je tolike prevaria u gradu gdje svak svakog zna….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 10. platon

  Odlican tekst, pohvala autoru! A sto se tice autorove inspiracije ja se bojim da ce drugima biti inspiracija samo za slicna zlodjela a ne za neki originalan tekst poput ovoga koji nas sve vraca u realnost i upozorava na stanje ljudskog uma, nadam se da se varam. Profesorice mi je zao i dobro da je javno istupila, nadam se da cete se svi vi koje je vice castio s njenim novcima sjetit tih 10 kn za kavu pa zeni pomoci, jer ne radi se vise o njoj vec o djetetu, ni krivom ni duznom! 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +4 (od 4 glasova)
  Odgovori
 11. Ivo

  hahahahah, koji fantom. Ne kontam kako se moze past na takvu pricu, koja je praznija od kerumovog ducana.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 12. rusvaj

  treba srušit franjin spomenik i tu postavit vici, zaslužio je.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +2 (od 2 glasova)
  Odgovori
 13. rusvaj

  vice je superman, srušite franjin spomenik i postavit vicin, zaslužio je, ja mu skidam kapu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 14. vicenzo presidente

  VICE HEROJ A NE ZLOCINAC

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: -1 (od 1 glas)
  Odgovori
 15. horch

  Vice- susid….proliv od čovika.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +2 (od 4 glasova)
  Odgovori
 16. Majk

  Jel živ još taj Viculin?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 17. Parangalka

  Da mi je neko reka da ću za nju jos jednom čut ja ne bi virovala… Bila mi je profa, al brate ne sican se u lipon sjecanju. Volila je skupa sa izdvojenim dijelom ucenika naglas komentirat nas ostale, ono nimalo pedagoski da prokomentira usrid sata neciju kosu i unistava samopouzdanje. A tek trauma sta smo skoro svi popadali engleski.. Bas je nismo smislit mogli.. Sad ce neko rec nad ovom pricom da je jadna. a jadni smo i mi sta nam je skrtarenjem oko ocjene iz eng ugrozila sansu za upisat bolju skolu, jer svaki je bod bija bitann.. a moja Tomislava.. nadan se da si sad meksa prema ucenicima i da si skuzila da se drekon nece nista postic, nego kad je metež u razredu stanes pricat-pa ces vidit kako su svi dobri…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 2 glasova)
  Odgovori
 18. veteran

  slusaj , za jos pravih prici triba vidit sa ona dva brata iz kljovinoga portuna je li in barba pidjama izasa iz prdekane. ako je, safataj ga digod za sankon, imat ces prici za napunit regal knjiga ( prvi pornici, kako i zasto je njemu i kljovi debela silva izila po tece pasta fazola, kako je uteka sa zaruka ceri admirala jna, kako je isa snimat porno film, ……………..)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 19. topuzina

  Postoje indicije da Vicencije Buljavi ponovo udara.Nacuja san pricu kako je prije nekoliko dana namagarcen neki sefic iz Konzuma.Dosa je tip u odijelu iz Zagreba,navodno iz centrale firme i zahtijeva da ga se vodi po ruckovima i vecerama o trosku firme.Coviku se bilo glupo suprostavit autoritetu firme pa je pegla svoju karticu.Obecana mu je refundacija od strane Konzuma.Naravno,sve je uskoro otkriveno nakon telefonskog razgovora kojim je utvrdjeno da se radi o prevari i da Konzum nije sla nikoga u Split.Friski napad buljave nakaze?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 20. manijaci 1987.

  ma treba se skupit nekoliko vas i fino ga navuc pa cak i izgubit neke sitne pare da bi povjerovo on da vas je izvaro i kad dodje po naplatu , fino mu odigrat kolo na ledjima skinut golog i svezat na sred rive splitske sa natpisom oko vrata, PLJUNITE ME SVI KOJE SAM PREVARIO ! ovakvi ljudi mi se toliko gade da bi uzivao da gledam kako ih muce

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +3 (od 3 glasova)
  Odgovori
 21. zovi vicu 1950

  Ima li kakvih novosti o Vici? novi poduhvati Splitskog poduzetnika?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 22. Samo ja

  Alo tebi, koja si se potpisala sa, Samo jedna budala u nizu. Evo vako, sigurno ti je da zmiju a ti njemu pare na njegovog pitona. A to sta je vec napisano, na sudu, poija vuk magare. Jer takvi kao on su sudstvu dragi jer radi ono sto i oni. A to ti je od sirotinje uzimat stanove koji su par god dugovali za struju i sl. Kao i oni potomci starina koji su umrli pa se gradski budovani uvale u njega a ti posli trazi vlasnistvo putem suda a sud ih je smistija tamo, tj, sudska rodbina. Pa se ti sada zali. A da ti ja kazem da su me zavrnuli za miljon eura nebi virovala. To je vec druga prica, sudska mafija. I mozes im pusit zmiju a ako se dirnes salju ti policiju kao da su oni kao i sto jesu, zasticena vrsta. To ti je jebena demokracija, tj, kapitalizam. E bog…,jbg

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 23. Samo ja

  I jos nesto. Istina je ono sta su srbi napisali da bi ga tamo poija mrak. A ima u lipoj nasoj i vecih igraca tipa Vice samo sta se o njima ne pise a i nezna jer nisu obznanjeni kao ovaj tudum kojem je lipa nasa postala premala pa je sada njegova malenkost fokusirana na dijasporu a i susjede nam balkance. A i neki od komentatora ovog odlicnog bloga su u banani sta ga podrzavaju vec nebi da se to njima ili bliznjima im dogodilo. Drukcije bi se pisalo uz tipicni hrvatski,-polomit cu mu ruke, noge. Bla, bla, bla…. Meni je zao sirotinje koje je zavalja a sto se tice onih pohlepnih koji su pali na brda i doline, kad ono mis-Vice. E pa moj Vice, pretpostavljam da citas i komentiras pod pseudoninom pa se jos i rugas. Naplatit ce ti se to kroz zivot ukoliko se ne bacis u politicke vode. Tu bi, duboko vjerujem sav tvoj potencijal dosao do punog sjaja jer si isti kao oni; obecavas brda i doline a okolo malo pomalo brstis bez izbora, samo da ti je badava, jel tako! A igras i na malo i veliko. (To veliko je nekima tipa tebe sica). Zato ajde ti lipo u politiku jer ti spreha lezi na ustrb sirotinje. Isti si Smranader. Cudi me sto vec nisi posteno dobio po labrnji a vjerovatno i jesi ali sutis mudro. Takvi kao ti na zalost dobro produ u zivotu a govna su od ljudi. Pa di ti je savjest vlastitu krv napustit, znam da se ne sramis jer nemas obraza. Da imas nebi se rugao, sramoto titule MLADIC! Ti si jedan obican klaun s bezbroj maski jer svaka maska svoju zrtvu-pricu ima. Nazalost. Eto toliko za sada, papak!!! Uzivaj u komentaru i nemoj se prejest, moglo bi ti naskodit na zeludac bez suste. Aj bok

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 24. Presmijavanje

  Kod nas u Bosni svaka kuća ima svoga Vicu 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 25. Samo ja

  Veceras, 4.06 ove god. sam bio u drustvu blizu parka kad nas je policija pitala osobne. A majstor Jery je onako gospodski pita; gladan sam. Kaze policajcu. Ljudi, ej, vodite me, ocu spavat. A oni me pitaju, da di stoji. Ja kazem, evo ovde blizu. Oni prvo uzmu osobne a Jery kaze, ljudi dajte mi jest. Nasto policajac iz intervente izvadi 19 kn. i da mu ih za jest. Svaka cast momku, metar 90 i nesto, brada doli pustena ali uredno odrzavana. Covik razuman, vidi da je ovaj u filmu, kaze, imas joker policija. Interventna nasa, puna Hrvata. I tako nasa policíja cini dobra djela. Hvala!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
Stranica komentara 7 od 8« Prva...«45678»

Napiši komentar

Komentiranjem prihvaćate kućni red.

* Please Enter the Output