Vice Varalica

Priča o najsimpatičnijoj gradskoj varalici, koji je na račun svog šarma, priče i smiješnih buljavih očiju izvarao pola grada. Iako svrstan u lokalnu klasu, ova rijetkost je odavno po djelatnosti (nažalost, ne i po poznatosti) prešišala i gradsku i nacionalnu klasu, a djelovanjem po terenu (Ex Yu) postavlja standarde i na još nepostojeću međunarodnu klasu. Pročitajmo dossier o ovoj jako zanimljivoj osobi.

2013.06.23.

Često sam organizirao raznorazne gradele i roštilje koje bi fotografirao i izazivao zazubice prijateljima ne Faceu. Početkom 2013. godine dobijem poruku na istoimenoj društvenoj mreži;
– Pa di si komšija, jel’ ja smrdim za te gradele?
Bio je to Vice. Momak iz ulice kojeg sam poznavao baš ono površno, u prolazu. Nikad u ekipi, uvijek sa strane. Ne znam dali smo se i pozdravljali prije.
Odgovorim mu, onako, više iz pristojnosti i zaboravim na to. Nakon par dana opet poruka, pa opet, sve dok ga jedan dan, u četvrtom mjesecu te godine, nisam pozvao u društvo na roštilj. I tu počinje priča.

2013.07.07.001

 

Pojavio se o bijeloj košulji, mirišljav i s gelom u kosi. Top sređen simpatični debeljko s buljavim očima, koje kao da se smiju cijelo vrijeme.
Odmah je legao svima, pogotovo kad je inzistirao da on počasti hranom i pićem. To je bilo samo taj put i nikad više.

Između duhovitosti, nabacivao je podatke o svom imovinskom stanju. Tako je ispalo da ima, osim Alphe koju je vozio, i još pedesetak auta na leasing u svome rent a caru. Međunarodnom. Pa wallnes u Lici. Tvrtku za medicinska pomagala i pelene za odrasle, auto praonicu na Trsteniku ispred koje smo upravo pekli. Da na spominjem kako se interesirao za izgradnju staračkog doma u Metkoviću, najam poznatog kafića Hedonist u Zenti i kupovinu stana od sto kvadrata na Žnjanu.

Nitko mu, naravno, nije vjerovao. Do trenutka kada je počeo igrati. Bulić ga je nešto zajebavao u vezi pelena, a ovaj ga je samo hladno upitao;
Koliko ti treba? – Odmah je dobio par paketa pelena. Mi svi u šoku.

2013.06.18.Nakon toga je Toza bacio udicu u vezi pranja auta. Samo je bradatom radniku pucnuo prstima i naredio;
Šteta, daj mi ubaci auto od ovog mog velikog prijatelja priko reda. Aj.

I za pola sata, auto je sjalo kao sunce. Više nije bilo sumnje. Mali Vicko iz ulice ima mota za posao. Krenulo ga je u životu. I neka, baš mi je drago da je bar nekoga.

Ja osobno nisam ništa od njega tražio. Ali jeste on od mene. Naime, kako sam našao jedan mobitel, palo mi je na pamet da ga prodam, kao i svoj Canon EOS 350d fotoaparat, nadodam još par tisuća kuna i kupim noviji 600d.

I tu na scenu upada Vicko. Kaže;
 Daj brate, treba mobitel mom prijatelju E.K., pa ako se slažeš, ja bi tvoj mobitel njemu dao, a tebi preko firme uzeo taj fotoaparat. A?

Budući da me nije bilo briga za taj mobitel, dao sam mu ga bez razmišljanja i već sutradan smo išli u Kodak centar. Profesionalno je razgovarao s djelatnicima dućana koji su ga gledali kao direktora Coca Cole, po dojmu koji je na njih ostavio. Ja sam samo gledao taj fotoaparat, jer me kao ljubitelja fotografije samo to zanimalo.

Na kraju je dogovor bio da aparat dobivam za tjedan dana kad on riješi što ima sa svojim osiguravajućim društvom. Nisam imao pojma što to znači, niti me zanimalo, s obzirom na to da je šef dućana posao potvrdio ispravnim.

Dolazim u jedan kafić i susjedu Mati to spomenem. Ovaj se nakostriješi ko da sam mu Lucifera spomenuo.
Jesi ti lud Juka? Znaš li ti koji je to prevarant? – Bjesnio je mali Mate. – Meni je iša sestru za laptop zavidati. 

Nisam ni stigao reagirati, kad se sa šanka javi konobarica Dada;
Pička mu materina, daj samo da ga ja vidim! Meni je klimu ukra!

Daj Dado ne zajebaji, kako ti je klimu ukra? Pa nije klošar da odvidaje klime ljudima iz stana… – Upitam je iznenađen.

Je, ukra je! Ja jedan put ovde pričala kako mi klima ne radi i kako mi meštar traži petsto kuna za popravak. A on se javi da će mi je riješit za dvista.
I ja budala pristanem. Sutra je doša po klimu i dvista kuna. Nikad se više nije javija. Jadna baba mi srčani bolesnik, a cilo lito se lepezom ladi. Jebat ću mu sve pod spisku kad ga vidim! – Bjesnila je konobarica.

U razgovor se uključi i jedna žena sa strane;
Je moj Juka, istina ti je to sve. Ja sam iz zajebancije baš za ovim stolom odigrala tiket kladionice. Kako san bila trudna, pitam oće li mi ko otić do lutrije uplatit. I Znaš ko se javija? Vice! Niti se više ikad vratija on niti dobijeni tiket. – Svjedočila je ogorčeno žena.

Nikad nisam vjerovao glasinama, ali ako uđeš u kafić i baš svi ti gosti kažu da ih je ista osoba prevarila, onda nešto nije u redu.
Odmah sam ga nazvao i objasnio mu kako stvari stoje. Uopće nije negirao da je klimu uzeo, ali da je ova, kao, luda, jer je on zove a ona nikako da dođe po svoje.
To mu je očito bila taktika. Još mi je rekao da mu buduća žena ima problema s bivšim mužem koji ima zabranu približavanja djetetu, pa da bi me on u deveti mjesec zaposlio u svoju firmu i dao plaču od deset tisuća kuna samo da čuvam to dijete. Plus novog Passata na korištenje.

To mi je sad već bilo bezobrazluk i rekao sam mu da samo želim svoj fotoaparat ili da mi vrati mobitel u roku par dana. Samouvjereno je odgovorio;
U ponediljak ga imaš. Akontacija je plaćena, baš sam danas razgovarao sa šefom dućana!

Kako mi se u sljedećim danima nije javljao na mobitel, odem ja u dućan. Ispostavile su se crne slutnje. Niti je išta uplaćeno niti je ikoga zvao. Shvatio sam da sam i ja prevaren. Ono što nisam shvaćao je bilo otkud mu hrabrost i gdje mu je u svemu tome računica?

Od tog devetog mjeseca ga više nikad nisam vidio. A možda i bolje da nisam. Jer dolazili su mu često na kuću, a on bi hladno nazvao policiju.
Prvo sam otišao do E.K., momka kojem je dao moj mobitel. On je bio voditelj fensi kafića i imao je problema s dugom prema nekim zajebanim kamatarima iz Zagreba.

Pretpostavljate da mu je u pomoć priskočio naš dobri Vicko. Rekao mu je da će mu on dati novac kada za to dođe vrijeme. E.K. je od njega samo tražio garanciju da će to zaista i ispoštovati, jer bi u suprotnom uzeo novce na drugom mjestu.
Jel ti brate sumnjaš u mene? – Rekao mu je i namignuo s onim buljavim okom.

Još je dodao kako mu je Vicko širokogrudno dao moj mobitel i rekao mu;
Brate, poklanjam ti mobitel i dat ću ti novce bez kamate kada za to dođe vrime, ali moraš i ti meni nešto napraviti.
Šta želiš Vice? – Upitao je.
Ma sitnica brate. Ja ću ponekad doći s uglednim ljudima i pičkama navečer, a na tebi je samo da me oslovljavaš sa – gazda – i da mi zapišeš koji račun. – Predložio je dovitljivi Vice.
I tako ja ispadam budala, častim ga i zovem gazdom, pazeći da pravi gazda ne skuži, sve samo da u nedilju dobijen te pare. – Rekao mi je E.K. I još dodao;
Ako želiš, dat ću ti ja taj mobitel, ne želim da misliš kako ja imam išta s tim!

Ma jebe se mene za mobitel. – Kažem mu. – Meni je samo do toga što me napravio budalom. Slobodno ga zadrži! – Rekao sam mu i otišao.

Naravno da mu tu nedjelju Vice nije dao ni kune. Kamatari su došli, a E.K. je preko noći pobjegao u inozemstvo da spasi živu glavu.

Počeo sam shvaćati način Vicine logike. Uvijek je korak ispred žrtve. Meni je uzeo mobitel i kupio vrijeme dok ne saznam istinu. U međuvremenu je mobitel dao E.K. i mjesec dana besplatno pio, impresionirajući nove žrtve. Među kojima je bilo itekako uglednih osoba i gradskih sponzoruša. Tako da je neke i poševio obećavajući guskama brda i doline. Primjetite, cijeli taj niz na račun jednog osrednjeg mobitela. Čovjek je zapravo genije. Pa da me nije zajebao, čak bi mi bio i simpatičan, majke mi!

Provjerio sam i Štetu. Naravno, priča je bila ista. Kaže čovjek;
Ma kurac je on vlasnik praonice, šta van je ljudi? Ti si stoti koji me to doša pitat! Meni je isto napravija sitnu uslugu pa san ga iz zajebancije zva gazda, jer mi je obeća pribacit sve svoje aute iz rent a cara kod mene. Nije to nikad napravija, a samo mi je osta dužan za pusta pranja koja sam mu radija na dug. E jesan budala, triba me ka konja macon u glavu i u jamu. – Jadao se čovjek.

Shvatio sam da Vice ipak nije prevarantski genije, već osoba koja živi od danas do sutra bez razmišljanja kada će mu to sve doći na naplatu. A naplatiti mu se može samo po zubima jer na sebi nema ništa osim te košulje i cipela. Čak ni to auto koje vozi nije njegovo nego na drugu osobu. Prevarenu, naravno.

Ja mu taj mobitel opraštam u zamjenu za ovaj tekst, a kako će drugi – ne znam. Jer zadnja priča je posebno dojmljiva. I do zla boga bizarna. S njom i završavam ovaj post.

Zove me njegova nevjenčana supruga, koja treba roditi za mjesec dana i pita me možemo li popričati. Pristanem.
Uglavnom, zanimalo ju je tko je on, čime se bavi i što ima u stvarnosti od svih tih nabrojanih firmi. Jer ga je uhvatila u laži u vezi jedne. Razgovorom joj otvaram oči, tako da ona u sljedećih tjedan dana provjeri sve “njegove firme”, stan u koji se trebaju brzo useliti i poslovne partnere. Kako je na kraju došla do zaključka kao i ja o njegovoj košulji i cipelama kao jedinoj imovini, kroz suze mi prizna što joj je u osam mjeseci odnio. A popis nije mali. Po rednom broju i redoslijedu radnji;

1. Počelo je skromno. Prodao joj je priču kako radi u Erste banci i da mu zbog nekih programa hitno treba njen mobitel, a da je njoj naručio isti takav. Galaxy S4. Prodao ga je nakon pola sata.

2. Igrala je odlučujuća utakmica Hrvatske protiv Islanda za odlazak na svjetsko prvenstvo u Brazil. Otišla je i njoj iz kuće tv plazma, koju je posudio za navodno gledanje utakmice s prijateljima. Ali ne za Brazil, nego u prvu zalagaonicu.

3. U điru su bile legalizacije stanova. Stara majka je s mukom skupila četiri tisuće kuna u tu namjenu. Naravno, Vicko se velikodušno ponudio da riješi geodete i stručnjake za mjerenje i dokumentaciju. Nabio je dokumenta nogom čim je izašao kroz vrata i pravac u Vanillu.

4. Uredno joj je predstavljao plaćanje usluge čuvanja kuće i djeteta od bivšeg joj muža. Navodno smo čuvali ja i Toza u autu, ali nas nije mogla vidjeti zbog profesionalnosti našeg posla.

5. Onda su apetiti porasli pa joj je uzeo karticu na korištenje. I uredno krišom vadio bankovne opomene iz njenog poštanskog sandučića.

6. I onda totalna rasturačina. Uspijeva je nagovoriti da digne dva kredita od po trideset i pet tisuća kuna za ulaganje u firmu, koje će joj se na kraju dvostruko isplatiti.

7. Kako je “nešto krenulo krivo” u ulaganjima i kako novci neće brzo doći, predlaže joj da proda i obiteljsko zlato. Što i čini, skupa sa očevim prstenom, za kojeg je posebno napomenula da joj ga ne dira. Daje joj velikodušno tisuću kuna od prodanog.

8. I Šlag na kraju. Dolazi sa pajdašom ispred kuće i kupi željezo, od starih bačvi do alata, i nosi u nepoznatom pravcu. Kao, radi joj uslugu čišćenja dvorišta.

 

2013.05.15.003aŠto na kraju reći? Takav temeljit rad je rijetkost, takva predanost radu je iznimna. Znakovito je njeno pitanje nakon svega što mi je nabrojala;
Jure, a tko je on zapravo? – Dajući do znanja da je opelješena do kosti takvom brzinom, da se jadna nije niti snašla što ju je zadesilo.

I dok ovo pišem, Vicko ima novu curu. Navodno, ima stan u koji Vicko dolazi. I na koji pikira. Također ima neko novo društvo na roštiljima, neke nove poslovne partnere po Sarajevu i Beogradu. Što implicira na zaključak da mu je Hrvatsko tržište budala postalo zasićeno. Kad kažem budala, mislim i na sebe. Evala majstore! 😉

 

 

(Napomena: Vicko je očito uspio prevariti i TheMladiche. Čvrsto smo vjerovali da je gospon. Vicko lokalna, kvartovska klasa. A kako su danima stizali komentari o dotičnom iz cijelog grada, pa čak i van granica Hrvatske, a na desetke medija je i popratilo priču (Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, 24 sata…) desio se presedan u povijesti TheMladciha.
Naime, prebacujemo ga iz lokalne u nacionalnu klasu, a na najboljem je putu da jednog dana postavi standarde i postane nova, svjetska klasa. To je naveći skok u klasi ikada!
Sve više sam siguran da je on istinsko otkriće i najveća nada TheMladicha…)

 


Tekst je, kao i svi na TheMladichi, napravljen neprofitabilno u svrhu vaše zabave i razonode. Nagradite entuzijazam autora sa ocjenom i komentarom, negativnim ili pozitivnim, kao podstrek za daljnji rad!
Unaprijed hvala!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocjena: 9.7/10 (278 glasova ukupno)

309 komentara na “Vice Varalica”

 1. jedna budala

  nije ovoliki genije, ali zlatko cakic iz splita je isti kurac

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 2. iz parka

  Tekst je top,btw..nemogu virovat da je ovaj redikul uspia izvarat ovoliko ljudi…znam kad bi ga vidia,da mi je uvik bia ka neki visoki krakati berle iz ulice do ,sa polu glupin smjeskom…ocito san se privaria..pozdrav

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 3. birtija

  a mile ti gospe koliko vas je zajebanih…možete skupa na sud ka ovi iz udruge franak

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +22 (od 24 glasova)
  Odgovori
  • jos jedna budala u nizu

   mozemo, al vecina se valjda boji ili neznas sta uglavom niko nee da se pokrebne a vrime je da se stane u kraj tom liku

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: 0 (od 0 glasova)
   Odgovori
   • birtija

    jedno je bit mangup pa ucinit pizdariju, ali ima ode ljudi koliko vidin sta ih je zajebalo za veliku lovu, od slomljenih mu rucica nema nista

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: 0 (od 0 glasova)
    Odgovori
    • jos jedna budala u nizu

     ma i to previse, ne radi se samo o novcu, nego i o x drugis travi, di je prijetijo i di je nanjeo bol prijateljima a da ne govorim obiteljima

     VA:F [1.9.22_1171]
     Ocjena: 0 (od 0 glasova)
     Odgovori
  • ne razumin

   hahahahhaahhahahhahahaha, najjači komentar

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +2 (od 2 glasova)
   Odgovori
  • Niko ka' Vice

   Moga bi vas Vice i zastupat za pravu cifru…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +17 (od 17 glasova)
   Odgovori
  • Ime/Nadimak

   LOL :)))))))))))

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: 0 (od 0 glasova)
   Odgovori
 4. mexx

  umjetnik i gotovo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +4 (od 4 glasova)
  Odgovori
 5. MM

  Prije svega,svaka čast momku koji je napisao tekst.Iako je tužno i žalosno,zaista sam se nasmijala.Konobarica i kradja polovne klime….nemam komentara.
  Na sreću nisam jedna od zavidanih i osobno ne poznajem GAZDU VICU,ali eto poznajem neke ljude koji su pali na njegove fore.
  Na njegovu srecu ja nisam jedna od njih,jer…
  Svakako veliki GAZDA VICE je jako uvježban u izdavanju OIBA njegovih firma ,pa ako kome osvane kakav racun,a da ne zna zasto mu ga neka firma šalje,to je bio ON-GAZDA VICE.

  Ali,netko je gore naveo DOLIJALI SU SVI………….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 6. ludost

  …usput koja mu je to nova jadna cura,ostati ce i ona bez ičega ili namjerava ona plaćati alimentaciju za njegovo prije par dana rodeno dijete.

  Svakako,trebalo bi GAZDI cestitati POSTAO JE TATA!
  Jadno dijete!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 7. Igor_ST

  kako je tipu ime i prezime? u kojem kvartu živi?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
  • nlo

   Vicko Colic
   Mazuranicevo EDIT : Nema nikakvih adresa ni upletanja njegove obitelji u njegova djela!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +3 (od 3 glasova)
   Odgovori
   • jedan od oštečenih

    ne nego ga draga mamica i tatica podržavaju i kada se neko od oštečenih javi, napadnu ga kao da je VICE najnevinije djete i da je on svima učinio dobroga, a ako i to ne pomogne onda pokažu pravo lice i počmu beštimati, gaditi i pljucati po toj osobi koja je zvala ili došla po svoje.
    A adresa mu je Mažuraničevo šetalište 73. prizemlje desno stan COLIČ

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: +1 (od 1 glas)
    Odgovori
 8. ludost

  V. C.-znam za ime,no ne znam točno kvart

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 9. Akademik

  Da je covjek obrazovan, bio bi novi vuk sa wall street-a.
  To je sigurno, ovo sta on radi to nemozes stec, s tim se rodis.
  Steta sta taj dar koristi na ljudima koji jedva spajaju kraj s krajem.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +19 (od 19 glasova)
  Odgovori
 10. avatar

  Legenda živa….ne bira žrtve sve vara!!! PS sad kad znam kako izgleda častija bi ga cilu noć pićem samo da slušam priče

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: -2 (od 8 glasova)
  Odgovori
  • xyz

   ma nece ti on pricat o tome…on je bidan posten i nikad ne laze…hahahhaa

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +3 (od 3 glasova)
   Odgovori
  • Šljame teški

   cekaj jesi ti retardiran, decko? Legenda ziva jer je izvara sve? Radi takvih maloumnih šljamova poput tebe ovaj idiot i nije u zatvoru. Trebalo bi mu zube preorganizirat, preemtivno cim ga se vidi, ON SIGHT

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +14 (od 16 glasova)
   Odgovori
   • Koji idioti

    Sine,za koliko je tebe zajeba hahaha..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: -1 (od 1 glas)
    Odgovori
   • zajeban lik

    Tako je…mater on jeba svoju.ako ga sretnem polomit cu ga ajme jer E.K .mi je prijatelj. Za njega

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: +1 (od 1 glas)
    Odgovori
   • elenaki

    Svaka čast za komentar. Vidim da je velikoj većini smešno i/ili simpi to što je nemoralni gad uradio.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: +2 (od 2 glasova)
    Odgovori
 11. Miksa

  Meni ovo smrdi na pricu koja je pretjerana. Pa ne mos tako varat ljude?! Budali ce neko sprasit jedan u glavu, dva u prsi i onda ce ga identificirat Horacije…
  Kako taj prezivi na Balkanu di svaka pizda ima tetejca?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 2 glasova)
  Odgovori
  • nebitno

   prica je istinita, znam osobno 😉

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +2 (od 2 glasova)
   Odgovori
   • Miksa

    Dobro.. vidin da je, ali kako? Koji kurac? Pa al ga ne bi neko već zavida? Betonske čizmice i u sjevernu luku?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: +2 (od 2 glasova)
    Odgovori
   • HS 2000

    Pa ja ne mogu virovat da je taj kreten izvara toliki svit. Pa ljudi bar je Split veliko selo i tu svak svakog zna. Ajme

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: 0 (od 0 glasova)
    Odgovori
 12. gonič robova

  Picka mu materina!!!! Mene je zajeba za 800kn!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
  • jos jedna budala u nizu

   vidim ima nas i previse prevarenih

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: 0 (od 0 glasova)
   Odgovori
 13. Peder

  Ja sam ga upozna jednom prilikom. Inace sam gay, a kada sam se povjerio dragome Vici, dobrodusno mi je ponudio da ce mi rješit momka. I tu me zajeba, a navadno mu je taj lipi momak bija prvi rodjak. Zato san mu se naplaća pivi tu večer-

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +10 (od 14 glasova)
  Odgovori
  • Mike Tyson

   Pička ti materina pederska, sta pises to tu ovde

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: -18 (od 46 glasova)
   Odgovori
   • Peder

    Daj seljačino, ohladi…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: +24 (od 34 glasova)
    Odgovori
   • Koji idioti

    Dragi, ti si moj tip.Pravo musko samo nemoj to nikome reci..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: -2 (od 2 glasova)
    Odgovori
   • Balava

    kakvi si ti kreten! pa šta ako je čovik gay? sama volim suprotni spol, ali nikad ljude ne diskriminiram ni po jednoj osnovi. Zar su pederi “ljudi manjeg Boga”, a ovakve lopine neki nazivaju legendama. Sramota!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: +8 (od 8 glasova)
    Odgovori
 14. sarajevo

  več je takvo smeče zabilježeno u policiji u splitu samo ga čekaju,dok mu netko ne polomi i drugu nogu i obe ruke a da nije policija

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 15. TheMladichi

  Obrisao sam ga. A i komentare mozemo uzeti sa rezervom bar pola jer nekima je do zajebancije. Moja je prica vjerodostojna i svi akteri moje priče stoju imenom i prezimenom i pod kaznenom odgovornoscu iza teksta. A svi ostali komentari su tlapnje bez težine. Iako je sigurno jedan dio i istinit. Al jebiga..

  VN:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 2 glasova)
  Odgovori
 16. profešur

  hahaha sićan se da smo se rugali sa Vicom ka velikim ožderanovićem, a on borami izvara po Splita

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 17. Vice Rent a Car

  Meni je čovik obeća Autu u najam za 4 miseca po cijeni od 1000 kn za misec ja mu dava lovu unaprid i nije tija uzet na moju sriću reka je da ću nakon 4 miseca odjednom dat 4000 kn i vratit auto…Ludilo brale ali za dan dva ni Vice ni Auta…jednom mi je reka da se arut vratilo iz Bosne i da će ga u servisu pregledat i da ga on dovozi a drugi put da ćććććsu ga njegovi dečki odveli u praonicu i čim ga operu da ga on dovozi ali tada je već bilo prekasno jer sam već znao da on nema ni rent a car ni auto i da je samo jedan varalica ali na moju sriću ni piće mi nisan platija nego je on mene počastija ….izgleda da san imao ludu sriću…
  A Vice Varalice ostavi se toga jeba te pas u trulu guzicu !!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +2 (od 2 glasova)
  Odgovori
 18. Redondo

  Čovjeka poznam osobno.Vicko Colić mu je ime i prezime.
  Znao sam ga par godina,igrali smo nogomet skupa, par puta se i zapili dobro.Dobra zajebancija bila uvijek s njim, simpaticna budaletina mislio sam. Kad smo pili bio je i ok, cak je i pocastio par puta. Onda me par ljudi pitalo: koji ti je kurac šta radiš s ovom budalom, varalica obicna, ubit ce te skupa s njim neko..
  Bio sam malo skeptican, mene nije pokušao zajebat ništa. Nisam povjerovao odmah pricama..Ponudio se jednom da ce mi jeftino nabavit klimu u pola cijene, ali poucen pricama nisam pristao na to ni dao mu ni kune, i za TV se ponudio bio ali nisam bio naivan..
  Poslije je curi s kojom sam ga ja upoznao izvukao 6000 kuna. Cura pricala da želi kupit nekakav autić sebi, polovono šta i da bi digla kredit na 30 000 kuna ali ne može..On se naravno bez moga znanja velikodušno ponudio curi i u par dana kada je ja nisam vidio na brzinu joj izvukao 6000kn rekavši da je to nekakav polog i da cu to uci u prvih para rata kredita..Naravno ni kredita ni novaca.
  Dok je ta prica o kreditu došla do mene vec je bilo kasno, izvukao curi 6000kn..
  S njim danas ne pricam više, ali može ga se naci po Splitu je..
  Stvarno se cudim kako ga dosad netko nije polomio dobro ili ubio. Da je meni izbio 6000kuna polomio bi ga palicom na mrtvo ime..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +13 (od 13 glasova)
  Odgovori
  • Gravesen

   Jebesga, tako svi kazu polomio bi ga, ovo bi ono bi, ali banana, polomis ga, i onda ti zavrsis u przun po kratkom postupku..
   Dobro je neko komentira, dodju mu ljudi na kucu, a ON mrtav ladan zove panduriju.. 🙂

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +3 (od 3 glasova)
   Odgovori
  • ciiciibella

   aaa znan ga i ja.ne mogu virovat ajmeee hahahaaa

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: 0 (od 0 glasova)
   Odgovori
 19. Potemkin

  Patološko laganje, prevare, krađe, manipuliranje, moralni deficit, nepostojanje straha i brige o posljedicama, buljave oči… sve upućuje na školski primjer psihopata ili kako se u novije vrijeme “politički korektno” kaže – antisocijalni poremećaj ličnosti.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +25 (od 25 glasova)
  Odgovori
 20. interista

  hahaha ova priča mi baca na splitsku verziju vuka sa wall streeta

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +4 (od 4 glasova)
  Odgovori
 21. solo avanti

  hahaha vice je car a vi ste ispali budale. Šta sad, na greškama se uči, a Vici svi možemo skinut kapu, jer po pričama vidim zajeba je pola grada. Jedino ovo sa ditetom mu nejde na čast

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: -1 (od 11 glasova)
  Odgovori
 22. Marina

  Genijalan tekst Juka …
  A Vice jedan obični smrad puj puj pujjjj 😀

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 23. grx

  od igle do lokomotive

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 24. Krešo

  Katoliče tekstovi su ti vrhunski, svaka čast.
  Pa je li moguće? Koji jado, dno dvodna.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +2 (od 2 glasova)
  Odgovori
 25. Isus

  “Kukolj
  Drugu im prispodobu iznese: »Kraljevstvo je nebesko kao kad čovjek posije dobro sjeme na svojoj njivi. Dok su njegovi ljudi spavali, dođe njegov neprijatelj, posije posred žita kukolj i ode. Kad usjev uzraste i isklasa, tada se pokaza i kukolj. Sluge pristupe domaćinu pa mu reknu: ‘Gospodaru, nisi li ti dobro sjeme posijao na svojoj njivi? Odakle onda kukolj?’ On im odgovori: ‘Neprijatelj čovjek to učini.’ Nato mu sluge kažu: ‘Hoćeš li, dakle, da odemo pa da ga pokupimo?’ A on reče: ‘Ne! Da ne biste sabirući kukolj iščupali zajedno s njim i pšenicu. Pustite nek oboje raste do žetve. U vrijeme žetve reći ću žeteocima: Pokupite najprije kukolj i svežite ga u snopove da se spali, a žito skupite u moju žitnicu.’«

  Mt 13, 23 – 30

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +3 (od 3 glasova)
  Odgovori
  • TheMladichi

   Hvala dobri Isuse! Ima li zastupnik Buda što reći na temu dnevnog reda o Vici varalici. Suzdržan? Dobro. Muhamed?

   VN:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +4 (od 6 glasova)
   Odgovori
Stranica komentara 2 od 8«12345»...Zadnja »

Napiši komentar

Komentiranjem prihvaćate kućni red.

* Please Enter the Output