Andrija Kačić - Karlin

- Dugogodišnji sportski novinar Vjesnika, kolumnist u više portala i sportskih listova, autor knjiga "Vatreni lakat" o Aljoši Asanoviću i "Kovači vatrene sreće" o braći Kovač

"Ponekad mi se čini da je Juka utjelovljenje svih mojih prijatelja. Kada mi je bilo najteže i kada su me svi napustili pojavio se i nije rekao biti ću ti prijatelj. Postao je prijatelj naglo i sa srcom. I vrijedio je kao njih nekoliko desetaka. I vrijedi još uvijek, pa se znam i zapitati - zaslužujem li ja to? Hvala Jukić"


Domagoj Jakopović - "Ribafish"

- Bloger, humorist i urednik Dnevnik.hr-a

"Obično od ćelavih isteroviranih mrcina očekuješ da ti udijele par šamara kad si pogledao krivu koku u birtiji, ili pokušao prošvercati bocu pelina u gaćama u disko. Ovaj pak splitski luđak koji savršeno odgovara gornjem opisu i ne biste ga htjeli susresti na brvnu, suze na oči godinama izmamljuje i na sasvim drugi način. Juka je, naime, blogerska legenda, jedan od onih koji je u zlatno doba Blog.hr-a, rasturao svojim postovima i slikama, od Guče, preko Zenice, do legendarnih naputaka o Pravom Hrvatu. Tolika količina zdrave zajebancije, autoironije, duha, veselja i zdrave krvi rijetko se susretala u našoj blogosferi, i reaktiviranje The Mladicha je apsolutno sjajna stvar za ovaj narod kojem je to nužna potreba. Novine umiru, televizije su zakurac, dolazi vrijeme portala i interneta, i zato ćemo se ovdje čitat jako često."


Lenka Gospodnetić

- Novinarka Slobodne Dalmacije

"Jurica Galić Juka, trideset sedmogodišnji redar iz Splita, momčina je koji piše vrlo zanimljive “Redarske konike”. To su autentični zapisi iz noćnog života Splita, natopljeni pravim životom, znojem, pa i krvlju. U trenucima dokolice kojih, nasreću, ima, on tako tipka zanimljivosti, savršeno dozirane na – novinarskim rječnikom rečeno – karticu, karticu i pol teksta. Iznenađuje njegova pedantnost, kao i podatak da nije baš skroz pisac početnik; pod kodnim imenom Katolik pisao je, naime, jedan od najpopularnijih blogova “The mladichi” prije nekih pet-šest godina."