Uskoro nova ekspedicija: “U zemlji Asteka i Maja”…

Radi se o jednomjesečnom putovanju s naglaskom na ostatke drevnih civilizacija kao i portrete starosjedioca. Naravno, da bi putovanje uspjelo, potrebna mi je i pomoć, pa stoga nudim i konkretnu suradnju. O detaljima suradnje i planovima puta, molim pročitajte u nastavku…

2016-02-17-001

 

Boravak u Meksiku

Studeni 2016

 

Tim

Jedan član. Jurica Galić.

 

Destinacije

Dvadesetak gradova, mjesta, nalazišta i nacionalnih parkova, od kojih ističem;

– Mexico City, Zocalo, Tenochtitlan, Pueblo, Cholula, Oaxaco, Monte Alban, San Cristobal, Pelengue, Aqua Az, Merida, Uxmal, Chitchen Itza, Tulum…

 

untitled-1c

 

Ciljevi

Fotografiranje atrakcija i portreta starosjedioca, te snimanje istovjetnog video materijala. Povratkom kući pisanje putopisa, snimanje i montaža dokumentarca i obrada fotografija, koje ću podijeliti sa svojim fanovima i svim ljudima dobre volje potpuno besplatno i to preko svojih medija:

– portala www.themladichi.com, foto portfolia www.themladichiphotography.com, TheMladichi Youtube kanala, kao i nizom foto izložbi, predavanja i tribina diljem Hrvatske.

 

gdfgf

 

Suradnja

Svatko imalo upućen zna da su ovakve ekspedicije jako skupe, pa kao i do sada nudim suradnju sponzorima i prijateljima projekta.

 – Pravnim osobama (firmama, udrugama ili bilo kojim drugim poslovnim partnerima) za bilo koju, svojevoljnu donaciju, garantirano nudim sljedeće;

  1. fotografiju po izboru (od ponuđenih iz galerije), dimenzija 40×30 cm
  2. godišnju reklamu na čitanom portalu www.themladichi.com
  3. unikatni suvenir s putovanja 

 – Fizičkim osobama (fanovima, prijateljima ili bilo kojim ljudima dobre volje) za bilo koju, svojevoljnu donaciju, garantirano nudim sljedeće;

  1. fotografiju po izboru (od ponuđenih iz galerije), dimenzija 40×30 cm
  2. unikatni suvenir s putovanja

 

Galerija fotografija

Dolje ponuđene fotografije vam razvijam na kvalitetnom foto u dimenzijama 40×30 centimetara. Idealno za ukras vašeg stana ili kao poklon poslovnom partneru ili prijatelju.

Dakle, garantiram da svakom, tko naruči bio koju sliku, istu izrađujem, bez obzira na iznos koji mi želite dati. Dakle, naručite, ja vam na povjerenje naručeno izradim i dostavim na vašu kućnu adresu.

Koliko čete mi dati – ovisi o vama. Samo da nije ispod 25 kuna, koliko je i sami trošak printa.

Ako vam se svidi neka fotografija, samo mi recite broj pod kojim je označena i dostavit ću vam je za nekoliko dana.

 

Ponuda;

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

Kontakt

jurica.galic.juka@gmail.com

mob: +385 (0)958221485

 

TheMladichi Globetrotter Team


Tekst je, kao i svi na TheMladichi, napravljen neprofitabilno u svrhu vaše zabave i razonode. Nagradite entuzijazam autora sa ocjenom i komentarom, negativnim ili pozitivnim, kao podstrek za daljnji rad!
Unaprijed hvala!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocjena: 9.1/10 (12 glasova ukupno)

Napiši komentar

Komentiranjem prihvaćate kućni red.

* Please Enter the Output