Akcija udruge Themladichi za nabavku 4×4 terenskog vozila

Udruga TheMladichi Split traži način da vlastitim sredstvima i uz pomoć prijatelja projekta nabavi stalno vozilo za zahtjevne putopisne ekspedicije.

Nakon desetak uspješnih ekspedicija uz pomoć javnog (zračnog, kopnenog i vodenog) prijevoza, udruga TheMladichi je došla na ideju da nabavi vlastito vozilo za istraživanje nepristupačnih dijelova Hrvatske i svijeta.

Želja nam je kupiti nekakav Land Rover Defender ili neko slično vozilo za 7 ili više osoba. Može biti i starije proizvodnje, uložili bi u njegovu opremu i održavanje.

Problem je, naravno, novac. Skupit ćemo vlastitim sredstvima dobar dio sredstava, a za ostatak tražimo pomoć ljudi koji u našim tribinama, putopisima i dokumentarcima vide interes i potencijal.

Naravno, ne tražimo poklon. U zamjenu za donaciju, uzvraćamo konkretnom zahvalom. Osim reklame vašeg branda ili tvrtke pred medijima ili mnogoljudnim putopisnim tribinama, nudimo i sljedeće;

 1. Svaki donator novčanih sredstava od 500 do 1000 kuna će dobiti na dar uokvirenu fotografiju, po izboru, dimenzija 55×45 cm. Idealan ukras za stan ili apartman.
 2. Svaki donator novčanih sredstava od 1000 do 2000 kuna će dobiti na dar uokvirenu fotografiju, po izboru, dimenzija 120×80 cm. Idealan ukras za stan ili apartman.
 3. Svaki donator novčanih sredstava od 2000 kuna pa na više će dobiti na autu trajnu naljepnicu loga i imena svoje firme ili natpis po izboru u dogovorenim gabaritima i poziciji vozila.

Fotografije koje ćemo vam ponuditi su radovi članova udruge TheMladichi, od kojih su mnogi priznati i nagrađivani fotografi u Hrvatskoj i inozemstvu. Također, jamčimo vam potpisom i pečatom da niti jedna fotografije neće biti u ponuđenim dimenzijama više od 5 puta printana, što vam je garancija ekskluzivnosti.

Fotografije koje možete naručiti (ponuda će se ubrzo proširiti);

 

Kontakt: themladichi@gmail.com, mob: 095/8221495


Tekst je, kao i svi na TheMladichi, napravljen neprofitabilno u svrhu vaše zabave i razonode. Nagradite entuzijazam autora sa ocjenom i komentarom, negativnim ili pozitivnim, kao podstrek za daljnji rad!
Unaprijed hvala!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocjena: 6.9/10 (15 glasova ukupno)

Jedan komentar na “Akcija udruge Themladichi za nabavku 4×4 terenskog vozila”

 1. Sljivo

  Da ne bi…
  A svasta

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori

Napiši komentar

Komentiranjem prihvaćate kućni red.

* Please Enter the Output