Natpisi (tattoo veljače 2015.)

Neki ljudi bi zaista trebali pripaziti prije nego li na sebe tetoviraju neki natpis. Kao prvo – za cijeli život je, a kao drugo – okolina vas po tom natpisu i selektira…

Sabina

(Bjelovar, Hrvatska)

Eh Sabinice sretnice. Naći tako dobrog momka i još da ti ime tetovira…neprocjenjivo! Jeste da je on oženjen i da ti je stihove napisao na skriveno mjesto, ali možeš biti sretna jer s tobom ide na mjesto gdje i carevi sami idu. A kad tome još dodamo božanske mirise i zvukove… Divota jedna!

0870


eM Ka

(Trilj, Hrvatska)

Popularni pjevač Mile Kitić cupkao u Trilju i mlada djevojka se trenutno zaljubila u tog ljepotana. Istu noć su završili u sobi, a njegovi inicijali na mjestu gdje ju je on tu večer najstrastvenije dirao. Ma kako da ne perverznjaci jedni! Mala uopće ne sluša cajku, ima same petice u školi i rokerica je. Da, band je Dire Straits, a Mark Knopfler je nije ni vidio, a kamo li dirao za sise.

0871


Rambo

(Makarska, Hrvatska)

Momčina sa slike se ne boji nikoga, osim Gospodina. Ma ne boji se dasa ni Njega, ali eto, Red je oca poštivati, pa mu je zato dopustio da sudi. Inače, tetovirao je turbo originalnu poruku na junačke mišice kao upozorenje svima da je dečko zajeban i da ide do kraja.
Ajde sinko moj lovi “rake govnare”…da pukne petarda “sra bi u ritko”…

0872

 

Milica

(Valjevo, Srbija)

Metalac Bata volio seljanku Milicu. A Milica mrzila metalce, ali joj je ipak imponirao stasiti Bata. Koji je jednog dana ušao u tattoo salon i rekao majstoru: “Teraj Žika Milicu, ali da nalikuje na Metallicu!”. No, kada je Milica vidjela uradak, pobjegla je glavom bez obzira na imanje Stevici. Kojem sada upravo nosi trideset i sedmo dijete, dok razočarani bata udara po tamburi, kad već ne može po Milici. Eh, je ga i ja nasere…

0873

 

Rijetki čirevi

(Široki brijeg, Bosna i Hercegovina)

Evo još jedne s originalnim i rijetkim natpisom. Je dijete moje, zaista je rijetkost vidjeti prsa s toliko čireva. Volio bi vidjeti tu rijetkost koja je tebe pronašla, te ustanoviti koja je dijagnoza njegove “rijetkosti”. Otvara konzerve zubima? Najdalje baca čep?
Kažeš da manje serem da mi tvoj Rambo ne bi razbio nos? Čekaj, ma da nije to ovaj dvije slike iznad tebe? O vrag te odnio ludu i s ludom materom…

0874

 

Molim Vas, dobro razmislite i odlučite se za jednu od ovih pet veličanstvenih tetovaža i dajte svoj glas. Samo jedna ide u veliko finale u prosinac 2015. Hvala!


Tekst je, kao i svi na TheMladichi, napravljen neprofitabilno u svrhu vaše zabave i razonode. Nagradite entuzijazam autora sa ocjenom i komentarom, negativnim ili pozitivnim, kao podstrek za daljnji rad!
Unaprijed hvala!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocjena: 7.8/10 (5 glasova ukupno)

6 komentara na “Natpisi (tattoo veljače 2015.)”

 1. šiptar

  Rambo definitivno, vidi se po krunici da je to prava ‘rvat’na

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 2. vuvuzela

  1.Rambo
  2.Sabina (ma bila bi mi br.1 samo da su malo lipsa slova )

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 3. degen

  sabina bese zena za mene,sabina bese zena za sve 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 4. cccc

  Ovaj put sve hrvati. Poštedeo si nas ovaj put katoliče 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 5. totalna steta

  Guzna sabina premocno

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 6. SS Sturmführer

  Čirevi su najjači 😀

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori

Napiši komentar

Komentiranjem prihvaćate kućni red.

* Please Enter the Output