Nacionalne 5 (tattoo svibnja 2016.)

Pjevušilo se nekad “Od Vardara pa do Triglava, od Đerdapa pa do Jadrana”, igrala kola, trčala štafeta voljenom Titu, tetoviralo “JNA”… Sve do devedesete, kada se raspala ta vražja Jugoslavija i donijela rat u kojem su se tukli pijucima u glavu ti isti koji su to kolo plesali, jer su shvatili da nisu isti narod i da svaka nacija mora imati svoju državu. Ono što nas u ovoj rubrici zanima nije politika, već koje simbole tetoviraju današnji nacionalisti. Uživajte!

Babo Atif

(Frankfurt, Njemačka)

– Pobjegneš od rata glavom bez obzira na zapad. Nađeš pos’o. Sterojide. Učlaniš se u “BH Fanaticos”. I godinama pričaš jaranima o domoljublju. Što još preostaje. Pa ukrasiti leđa. A turski polumjesec je idealan da ljudi, na plaži, iz prve shvate da si rodom iz Bosne, u kojoj je samo muslimanska raja, a?

1

Jova

(Novi Sad, Srbija)

– Srpski grb, tribal koji izlazi iz glave ženskog Isusa s majmunskom čeljusti, te golubica koja izlazi iz oblaka. Poruka? “Mi Srbi vjerujemo u Isusa i dopuštamo teoriju da je On možda i hermafroditno biće, super nam je tribal i vjerujemo u mir, što smo u zadnjem stoljeću i dokazali”. Tako nekako?

2

Kepo

(Trilj, Hrvatska)

– Još jedan mangup, cirkuskih dimenzija, koji je nabildao svoja leđa, prolistao neku slikovnicu o teutonskim vitezovima i otišao u velegrad tetovirati hrvatske junake, kojima je tek trebalo malkice prepraviti oznakice. Kako si tako malen krv ti jebem?

3

Ceca

(Čačak, Srbija))

– Evo jedne majke, žene i kraljice u čiju nevinost redakcija TheMladicha ne sumnja. Uz šajkaču savršeno pristaje i tetovaža, a ova dama se odlučila na Gučansku trubu. Pa da, koji kurac će ti dupinić, cvjetić ili leptirić, pa ti si Srpkinja bre!

4

Prdoguz

(Krapina, Hrvatska)

– Iako znam da su Zagorke, hm…ajmo reći malo seksualno aktivnije, a uz to ružne kao vrag, ova me je ipak uspjela iznenaditi. A kojeg domoljuba želi iznenaditi sa svojom intimnom tetovažicom, ostaje misterija. Jeli ono na nozi Oskar? Muku ti Isusovu…

5a

 

Molim Vas, dobro razmislite i odlučite se za jednu od ovih pet veličanstvenih tetovaža i dajte svoj glas. Samo jedna ide u veliko finale u prosinac 2016. Hvala


Tekst je, kao i svi na TheMladichi, napravljen neprofitabilno u svrhu vaše zabave i razonode. Nagradite entuzijazam autora sa ocjenom i komentarom, negativnim ili pozitivnim, kao podstrek za daljnji rad!
Unaprijed hvala!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocjena: 6.8/10 (12 glasova ukupno)

12 komentara na “Nacionalne 5 (tattoo svibnja 2016.)”

 1. bambuča

  Gućanka je sve!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: -1 (od 1 glas)
  Odgovori
 2. Sibencanac

  Kepo, ne toliko zbog tetovaze koliko zbog gabarita

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 3. aja

  Kepavac je Bog! 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 4. Slavonac

  A vidi Kepe !?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 5. netko

  Kad smo kod tetovaža, podijelio bih s autorom i čitateljima jednu (ne)zgodu. Upoznao sam jednu curu prije nekog vremena, sve je bilo super – priča, zezancija, interesi, sve se savršeno poklapalo. Nakon nekog vremena, kako to već ide, završimo u krevetu. Više mraka nego svjetla, skidamo se, cmačemo, drpamo, volimo se ”pobožno” tj misionarski. U jednom trenutku, nekako se namjesti ispred mene da joj priđem straga. Gledam joj lopaticu na leđima tamo nešto natetovirano. Približim glavu da vidim bolje, a ono vidim neke oči. Dignem se, upalim svjetlo, imam što vidjeti – glava jednogodišnje curice u prirodnoj veličini ( btw pohvale autoru tetovaže – vrhunski je to odradio ). Pitam da tko je ovo, da šta je ovo. Veli ona – nećakinja. O, krvi ti mile … normala, od šoka me spucala privremena imptencija u trajanju od mjesec dana. Naravno, veza nastavvak – nula bodova.
  🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +6 (od 6 glasova)
  Odgovori
 6. netko

  Btw, ova zadnja zagorka – lako za tetovažu, ali što depilira guzne polutke ….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 7. Frane

  Zagorki je na nozi kombinacija Oscara i C-3POa iz Star warsa.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 8. Išipan

  nisi u pravu jova nije tetoviral isusa već lik bože vreće, što mu i priliči imenom, stasom, uvjerenjima, intelektom i ostalim stvarima, koji ga nagnaše na tatoo. Moj glas za tatoo “jova”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori

Napiši komentar

Komentiranjem prihvaćate kućni red.

* Please Enter the Output