O fenomenu TheMladicha je puno toga napisano na raznoraznim medijima, od internetskih portala, blogova, dnevnog tiska, tabloida, pa do citiranja u radijskim emisijama, a ja ću se truditi da vam na ovom mjestu prikupim što više toga materijala na uvid.

 

Reakcije medija nakon podvale lažnog intervjua Kuriru i Čika Šajinog demantija Slobodnoj Dalmaciji, veljača 2007.

 

Kurir

01 kurir

 

 

Portal Net.hr

02 net.hr

 

 

Novina 24 sata

24 satavv

 

 

Portal Dnevno.hr

1

 

 

Portal Blesak.info (BiH)

1

 

 

Jutarnji list (internet izdanje)

1453563_10201712441947097_1173671976_n (1)

 

 

Metro express (besplatni ulični tisak)

1

 

 

Portal Monitor

1

 

 

Portal Net.hr

1

 

 

Nova tv (internet vijesti)

1

 

 

Radio Dalmacija (internet vijesti)

radio dalmacija

 

 

Splitski portal

12 splitski.portal

 

KOMENTARI I REAKCIJE ČITATELJA

JUŽNI FRONT FORUM

 • „Mi ispali budale a saja jos veca…“ (Pendrek)
 • „Ako ti je za utehu i ja kada sam procitao kurir (ali pre toga nikada nisam citao na forumu o Cika Sh.) uzeo sam sve zdravo za gotovo, mada mi je ona tetovaza bila malo sumnjiva. Ali sada posle bitke svi smo generali…

      Nego onaj katolik vise ne pise oca li mu mangupskog sto se ne javi da nam kaze jel Shaja ubio nekog ili je neko njega, u svakom slucaju veliki pozdrav za JOZU GROBARA, i to je za sada jedini pravi Grobar u Splitu , dok se ne rodi neki drugi, u sta cisto sumnjam.“ (Sima)

 

BBB FORUM

 • „Iako nisam neki veliki fan mladichi spike,ovo mu je jebena fora. Ipak,da je otišao u ložu sa “zekom”,to bi bio vrhunac… (Ugroza)
 • „tim tovarima je stvarno malo potrebno za veselje.isfuravaju taj svoj humor na tom mladichi blogu ko da je neznam kaj… tovari su uvijek živjeli u nekom svom (samo njma poznatom) filmu i brijali su da su kul.ali ovakve stvari pokazaju da su u najmanju ruku (da ne koristim ružne izraze) kamenjarci.loše,loše.pa niste vi Željko Malnar da bi bili smiješni,ludi i otkaćeni i furali spiku-boli nas kurac za sve,ala smo najluđi…“

 

TORCIDA.ORG FORUM

 • „A ja naivan mislio da je sve to oko Partizana samo puka zajebancija,a ono PFC na prsima rezultat rada u Photoshopu.“ (Pantagana_82)
 • „Ajde skulirajte se malo.Cisto sumnjam da bi hrvat iz Vukovara za ozbiljno radio ovakve stvari.Sve mi ovo izgleda na odlicnu zajebanciju gdje mladichi prave budalama sve oko sebe (Kladionica supersport)“
 • „Svaka čast!  Novinari su dokazali koliko su glupi , a dosta naših ljudi nije skužilo da se zapravo radi o zajebanciji“ (Alphaindustries)
 • „ovo je primjer ljudske gluposti, novinarske laži i ogromne neprofesionalnosti (danas kuris, sutra neko drugi…) velike večine novinara, a bogami i lakoumnosti i “sljepoći” čitača!“ (Ghetto)

 

IZ RAZNIH MEDIJA, BLOGOVA, PORTALA, FORUMA, MAILOVA

 • „Samo nastavite tako,ovo vam je sjajna ideja.Nadam se da ćete uskoro objaviti još koju jer ste “ponos” Splita.“ (themladichi.blog)
 • „Hehe ala su se napalili grobari na Jf.com…nevidjeno“ (nav.tribina forum)
 • „nemogu virovat, mladiči svaki put pomiču granice, kad misliš da nemogu bit bolji uleti nešto novo, još bolje.. (splitski.portal forum)
 • „baza je bez dvojbe zakon!
 • Piše vam urednik sporta na Večernjem Online… Nadan se da kužite, i nastavite brumavat Srbe i ostale i dalje!Uspili ste! (Matko Rak)
 • „Jebiga, iz mog ugla je da sam mislio da je Šaja Grobar i da je dobra priča za novine. Tako je i bilo, intervju je super! E, sad što su me zajebali – dešava se, takav je posao…
 • „Zajebancija jeste ekstra, jeste smešno, ali meni malo manje nego drugima! Već dva dana sam predmet sprdnje širom Balkana  , a malopre me zove drug iz Dubajia  i pita šta se to dešava sa Šajom!!!

      Zamalo da dobijem otkaz“ (Vladimir Niškanović – novinar Kurira)

 

 

 

 

 

Mediji o ostalim temama

 

 

Blog.hr o postu “Balkanska turneja)

blog.hr balkanska turneja

 

 

Portal Punkufer.hr

1

 

 

 

Slobodna Dalmacija, 18.10.2013.

2013.10.18.

 

 

 

Makedonski dnevnik, 19.03.2014.

19.03.2014. Makedonski Dnevnik

 

 

Slobodna Dalmacija, 04.02.2015.

10850193_10203291962332407_6800480812787033448_n