Čipe

“Neki ga spominju kao kriminalca kojeg su svi poštovali, drugi ga uzdižu kao Torcidaša s najvećim mudima, a za mene je on još uvijek onaj mršavi, simpatični i neozbiljni dječak s bolnice.
Ma što na kraju bilo točno, o njemu se priča i nakon šest godina od iznenadne smrti, a to je karakteristično samo za one koji su ušli u LEGENDU”

2004.05.12.002

 

To ljeto se u Austriji i Švicarskoj igralo “EURO 2008” i mi smo dane, u kojima nije igrala nacionalna vrsta, kratili u obližnjoj Slovačkoj.

Sjedio sam te nedjelje, 15. lipnja, na klupi centralnog trga u Bratislavi i sa ekipom pričao o sutrašnjoj utakmici s Poljacima. Kako smo večer prije obilato popili, užasno me boljela glava, pa se nisam ni obazirao na mobitel koji je mom bratu zazvonio.

Trenutak nakon, uzbuđenim glasom je rekao vijest koja nas je pokosila;

– Ljudi, Čipe je umra!

Tu noć nisam mogao spavati, vrteći filmove po glavi i odbijajući vjerovati kako ga više nema.

Realan sam tip i smrt prihvaćam kao nešto skroz prirodno, ali po pitanju njega nisam mogao probaviti istinu, možda baš zato što je bio jedan od rijetkih s tako izraženom karizmom i životnom energijom, a budimo realni, imao je tek dvadeset i osam godina.

Sjećanja su me vratila u 1996. godinu kad sam ga prvi put upoznao preko Vele. Nisam imao neki poseban dojam o njemu, bio je za mene tek jedan žgoljavi mulac sa sjevera.

U sljedećim godinama sam ga viđao često, ali bez neke veće komunikacije, do ljeta 1999. godine, kada ga je Morison doveo na bolnicu Firule gdje sam radio, a koje je u noćnim satima bilo okupljalište Torcide “Emanuel Vidović”.

Te noći smo pričali do zore o tribini i životu, pa me zadivio znanjem, za koje sam sumnjao da ima kao mali balavac s Blatina, te smislom za humor. Od tada je dolazio svaku večer, uvijek s nekom novom idejom ili psinom.

Životi su nam se prepleli, najviše iz zajedničke strasti prema navijačkoj tribini i neredima.

Druženje gotovo svih ljetnih noći 1999. godine i beskrajno dugih priča, kako moramo Torcidu dignut iz krize u koju je došla zbog ratne smjene generacija i aljkavim vodstvom Kluba navijača, dovodi do najnemirnije sezone u povijesti Torcide.

Doslovno sve utakmice su bile popraćene manjim ili većim neredima, od neozbiljnog prevrtanja peglice Funcutima pod jugom, do sukoba sa specijalcima na finalu kupa, gdje ih biva ozlijeđeno preko osamdeset.

4

U svim tim neredima se Čipe kalio i stjecao ime i respekt kod svih navijačkih grupa. Čak i kad je te godine uletio s Fleškom u teren Kantride i u samoubilačkoj akciji jurišao na tribinu Armade, gdje su ih ovi presreli i brutalno prebili, dobio je za hrabrost ovacije cijelog stadiona.

2

Iako je sredinom 2000-tih bio standardan član splitske hool scene, za mene je on još uvijek bio onaj mali dječak, spreman, s onim pokvarenim osmijehom, dovesti nekoga do ludila s dišpetima.

Uvijek u trenirci i mršav, imao je nevjerojatno bizarnu naviku da sve živo trpa “u jaja”. I kad je krao i kad bi nešto donosio, makar i vrući burek, uvijek bi to iz gaća izvadio.

Iako rođen u Splitu, guštao je govoriti onim Dugopoljskim, seljačkim namjernim naglašavanjem slova “č” u rečenici.

Sve je oko sebe trao samo njemu zanimljivim i sadističkim pošalicama tipa;

Jel bi ti Juka bija cijentar da si igra košarku? – Ili bi se u kombiju ili autobusu nadovezao žrtve ispred sebe i do kraja gostovanja mu pričao pizdarije na uho ili ga tukao “po zečiju” (dlanom po vratu).

Bio je neumoran u dišpetima. U tih nekoliko sezona je išao baš svako gostovanje i napravio je sranja za desetoricu. Ipak, zbog svoje pojave, osebujnog humora i huliganskog pedigrea, voljeli su ga i neprijateljski navijači, koji bi ga nerijetko i ugostili.

Tako ga je jedan Boys častio do iznemoglosti i hvalio se poznanstvom s njim, dok mu nije prisjelo kad mu se, pred društvom, požalio kako mu je netko, prije par godina razbio bocu o glavu.

Čipe se nasmije i reče;
Ja sam ti je razbija! – I nasmije se s onim pokvarenim osmijehom.

Puno je traga Čipe ostavio u Torcidi, pa čak i u navijanju, jer je izmislio pet, šest pjesama, od kojih su najpoznatije bile “I Purgera i Riječana” i “Neka, neka nek’ se zna”.

3

Tad je bio u skinheads fazi. Punih tjedan dana, kao i Vele, koji je u svom žutom “Kangoou” vozio njega i još deset mlađih na gostovanja diljem Hrvatske.

Iako je bio deklariran kao ekstremni desničar, volio je cajku i srpske filmove, koje je znao na pamet prepričavati, a jedan je, možda, promjenio i tijek njegovog života, kao i mnogih mladih u Splitu.

Dakako, radilo se o kultnim “Ranama”, filmu o vrućem beogradskom asfaltu, kojeg su masovno kopirali i stari i mladi koji su se palili na kriminalni stil Beograda devedesetih.

Vidio sam da ga ta priča nosi jer je učestalo počeo govoriti kako mu je uzor Knele (beogradski kriminalac i idol mladih, poginuo 1992.g., op.a.), da mora “nabit masu”, a počeo je nositi neobične trenirke, često bijele, ugurane u leviske, a okačio je i nekoliko zlatnih lančića oko vrata.

Pokušao sam mu objasniti da od toga nema kruha, da je to sad demode, ali nije išlo. Previše je volio život s izazovima da bi stao sad kad je bio na pragu slave, a poznavajući ga, taj nije mogao živjeti dosadni život normalnog čovjeka.

Bio je nemirnog duha. Sjećam se da je napravio nered na narodnjaku u “Poljičkoj kući” pa su ga gazda Denis Aljinović i još trojica ugurali u neki prostor i onesvijestili ga udarcem barske stolice po glavi, gdje mu je napukla i lubanja.

Nekako se to s gazdom izgladilo, a Čipe nam je, iz bolničkog kreveta govorio kako je nasmiješen tonuo u nesvijest, jer je, dok su ga tukli, iz prostorije svirala živa muzika i pjesma: “Izlazim iz tvoga stana”, što mu je u toj pogibeljnoj situaciji bilo posebno smiješno.

Također je bio zadovoljan i veličinom ožiljka, koje je tako žarko trebao, baš kao i kilograme. Gledao se u ogledalo i govorio;
Jel’ izgledam brate barabski?

Tada se zakleo da više nikad neće dobiti batine, a ako ih dobije, onda će ići do kraja. Tako je i bilo.

Čipe je postao opasan, neobuzdan i beskompromisan. Potukao se još sto puta nakon toga, ali više nikad nije bio gažen. I te tuče bivale sve manje stadionske, a sve više kafanske, za prestiž na ulici.

Prvo je bio u ekipi s Alagićem s kojim je vječno bio na onom Piaggiovom Hexagonu u patroli gradom, pa je kratko u družbu upao i Sado, najstariji iz zloglasne obitelji Ahmeti.

Pa je Čipe prešao u redove ekipe s Visoke, dok su mu prva dva postali neprijatelji, pogotovo nakon ubojstva njegovih dvoje prijatelja, Lovela i Marina, te teškog ranjavanja Ljubića, koji ga je, možda, nesvjesno i spasio sigurne smrti, tako što mu je dao muzejski primjerak njemačkog Lugera, kojeg je Čipe nosio po gradu kao “radni pištolj”, a ne kao muzejski primjerak kojeg je mogao prodat za tolike novce, da je mogao kupiti deset “Tetejaca”.

Pri rutinskom pretresu, u kafiću “Žuljo”, mu je pištolj oduzet, a interventni policajac je, prilikom privođenja, posprdno rekao;

Branko moj, moraš nabaviti bolji pištolj, ovo će ti prsnit u oči!

Taj mu je pištolj donio pritvor, tako da je izbjegao napad kalašnjikovom na auto u kojem bi sigurno bio s tom trojicom stradalih prijatelja.

I inače nije imao sreće, a ni spretnosti s oružjem, pa je bilo tragikomičnih situacija kao kad je u povratku iz Poljičke, u autu, vrtio “Makarova” oko prsta, poput kauboja, sve dok nije propucao sam sebi nogu.

Ili kad mu je u klubu “Đungla” propao pištolj kroz nogavicu, slučajno opalio i pogodio stanovitog Kiću u guzicu, a drugog u bubrege, zbog čega je osuđen na zatvor.

Debakl je bio i kad je na Brdima imao na nišanu jednog od Sadinih nećaka, koje je krivio za ubojstvo prijatelja, pa mu se “Tetejac” raspao taman kad je htio okinuti, tako da mu je ostala samo drška u ruci.

Iako mu je otac, hrvatski branitelj i čovjek od poštivanja, dolazio i govorio da ga vodimo na utakmice, kao manje zlo, nije bilo pomoći.

I u to vrijeme je znao otići na neku zvučniju utakmicu, više da se malo ispuše i tada bi bio predmet divljenja mlađih i buntovnih Torcidaša, koji su u njemu vidjeli uzora, a protivnički navijači respektabilnog neprijatelja.

5Nerazdvojan je bio s Jurkom, momkom kojeg je toliko puta napravio budalom, a opet je volio biti u društvu s njim. Čipe je bio pamet, a Jurka snaga koja mu se divila.

Poznate su bezbrojne anegdote iz njihovog druženja i odlazaka na partije po Primoštenu i narodnjaka po Poljičkoj.

Tamo sam ih jedan put vidio i umalo se s Jurkom pokačio jer ga je Čipe huškao kako mu se rugam da ima glupu košulju.

Sutradan sam se probudio iza ručka i s migrenom od sinočnjeg opijanja, pa sam skuhao kavu i upalio televiziju da pogledam Hajduka u Kranjčevićevoj i onda šok.Trljam oči i ne vjerujem.

U krupnom planu detalj s tribine, a u detalju identična lica koja sam sinoć vidio i ostavio u krčmi.
Navodno su iz “programa” došli pred pekaru, gdje je stao i kombi Torcide prije puta za Zagreb. Ušli su bez razmišljanja, pogledali utakmicu, vratili se nazad i opet u Poljičku.

Može se reći da su živjeli dvjesta na sat. Antologijska je bila i njihova tuča kod Splitovog stadiona, koju je, naravno, Čipe zakuhao. Kad ga je u jednom trenutku ugrizao za rame, a ovaj je arlaukao ko stari čovjek;

Branko, bogati šta je tebi? Ma jel’ čuješ ti??

0089Prepričava se i situacija kada je neki stari seljak došao s prijateljem na narodnjake u Poljičku, pa je stao na šank i naručio “litru i litru”.

Kada je otišao prvu litru istočiti u wc, Čipe mu je posolio piće nekim đavoljim prahom, pa se ovaj, kad se vratio i iskapio ostatak, preobrazio u densera i zabavljača, da mu je rijetko koji mladić mogao parirati. Njegov brkati prijatelj je samo rekao;

– A Mate Isukrsta ti, znan te trideset godina a prvi put vidim da znaš i tancati.

Nakon što se “istancao”, srušio se na pod, pa su ga konobar i gazda iznijeli vani i bacili u vrt s pomama.

A bilo je i situacija kada je Čipin bolesni humor nekog, umalo, koštao i glave.

Bio je tulum na Visokoj i Jurki se na sve načine gledalo utrapiti što više extasyja i speeda, jer se znalo kad ga se resetira, da je cirkus zagarantiran.

Međutim, Čipe je tu noć malko pretjerao jer je Jurki gurao u ruku novih 4-5 “bombona”, mada je ovaj već odavno prešao dvoznamenkasti broj, zbog čega je vidio zvukove s linije poput harmonikinog mijeha, ali u duginim bojama.

Odlučno je odbijao uzet taj dodatni paket ludila, sve dok se nije Čipe oglasio uz pljeskanje;
Ajmo Jurka, ep ep ep ep ep... – što su svi u sobi prihvatili, pa mu nije preostalo ništa osim da zareži i otrgne to s dlana poput psa i završi na psihijatriji trenutačno, vezan konopima od roletna i s dvije infuzije istovremeno, jer se toliko znojio da mu je znoj štrcao s čela.

Kada je k’o brižni prijatelj došao po njega na otpust, nakon par koraka od bolnice mu je gurnuo sto kuna i pola grama “bijelog” u džep i rekao;

Evo ti brate da ti se nađe, a evo ti i pištolj pa opali koji metak ako vidiš kojeg od onih Cigana. Onako, neobavezno.

‘Oću brate, fala ti! – odgovorio je Jurka sa zahvalnošću.

Ali volio je njega Čipe. Koliko god da mu je radio psine, toliko je bio spreman i dati krvi za njega.

Čipe je volio divlji i uzbudljiv život bez pravila, pa su mnogi i pretpostavljali kako će zbog te brzine života nastradati, ali nitko nije mogao ni u snu pretpostaviti kako će njegovo hrabro srce stati u krevetu, 15. lipnja 2008. godine.

Ta vijest je potresla cijeli Split i mnoge diljem Hrvatske, a pogotovo Torcidu, koja mu je u čast digla poruku sa slikom i nacrtala nekoliko murala.

O tom osebujnom, a istovremeno žestokom i šaljivom momku, bi se mogla komotno napisati i knjiga, a ja ću za kraj samo nadodati da ga neki ga spominju kao kriminalca kojeg su svi poštovali, drugi ga uzdižu kao Torcidaša s najvećim mudima, a za mene je on još uvijek onaj mršavi, simpatični i neozbiljni dječak s bolnice.

Ma što na kraju bilo točno, o njemu se priča i nakon šest godina od iznenadne smrti, a to je karakteristično samo za one koji su ušli u LEGENDU!

6

 

“U spomen na pokojnog Branka Čipčića, koji je i dalje u našim mislima i srcima!”


Tekst je, kao i svi na TheMladichi, napravljen neprofitabilno u svrhu vaše zabave i razonode. Nagradite entuzijazam autora sa ocjenom i komentarom, negativnim ili pozitivnim, kao podstrek za daljnji rad!
Unaprijed hvala!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocjena: 9.3/10 (153 glasova ukupno)

68 komentara na “Čipe”

 1. Irud

  Cipe r.i.p iako si bio a druge strane crte bio si ok čovjek… Malo ih je danas takvih

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +5 (od 7 glasova)
  Odgovori
 2. cro_da

  🙁

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 3. greps

  Imao je dvoje likova redovito za matletirat,Jurku i F.Olujica…prvoga bi u programu nocnom doveo do ludila a ovog drugog Olujića,dera bi se za njim plačko,cmizdro,mamina mazo itd…vjecno neko ruganje…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +2 (od 2 glasova)
  Odgovori
 4. 99/00

  Po običaju vrhunski napisano a virujen i s puno emocija…Čipe…Isto smo godište,tako da sam ga godinama viđao po tribinama,uvik na prvoj crti,takve se moglo izbrojat na prste jedne ruke…za nas šta nismo bili iz Splita,bio je pravi primjer gradskog mangupa i uličnog ratnika i čovik radi čijeg si se prisustva osijeća pripadnikom navijačke grupe a ne putujućeg cirkusa…kako me život odveo u Zagreb na nekoliko godina,stvorio sam poznanstva i prijateljstva s dosta boysa i svi do jednog su gajili ogroman respekt prema njemu,a jedan je ima situaciju(ti vjerovatno znaš više o tom događaju Katoliče)kad ga je pri lutanju rivom krajem 90ih nekoliko naših ubralo,ispleskalo i bacilo u more i nije mu dalo izač iz mora dok nije doša Čipe,sve ih rastra i otpratio do poljuda…Svako misto,grad ima svoje priče i legende a pok.Čipe je definitivno u vrhu…pokoj mu duši.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +12 (od 16 glasova)
  Odgovori
 5. White Boys Blatine

  Posljednji trener ulične škole, pokvarenog humora i loših namjera.
  Počivaj u miru brate

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +4 (od 6 glasova)
  Odgovori
 6. Dzo

  zloglasna obitelj je ahmeti 😉

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 5 glasova)
  Odgovori
 7. fico

  veliki covjek dosta toga prosli skupa…….dogodovstine njega i jurke dovode me do napadaja smijeha…katolik moze samo jedna zamjerka price su ti pre kratke..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 8. TheMladichi

  Dobit ce Čipe u knjizi više. U danasnje doba kad ljudi nemaju vrimena, optimalna duljina. Ljudi cesto preskacu ogromne tekstove..

  VN:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +14 (od 16 glasova)
  Odgovori
 9. zg-sw

  kako je izgubio život ako se smije znat?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 10. isco

  99 te na povratku iz čini mi se Varaždina potegao nož na nas nekoliko tada klinaca na zg kolodvoru,nego katoliče daj izvješće s onog derbija 1.5.2004 u maksimiru kada si u silejđici i lancem s velikim križem paradirao na štangi,naš bivši snimatelj te ima u sjajnim kadrovima!!!
  daj opiši malo……….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
  • TheMladichi

   Jesam. I opet ću. A što se pok. Čipe tiče, možda vam je, zato što ste “mlađi”, trebao pustit da mu skačete po kičmi??! Dobro ste i prošli… 😉

   VN:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +3 (od 3 glasova)
   Odgovori
  • TheMladichi

   P.s. ako mogu doći do tog materijala, plačam zlatom 😉

   VN:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: 0 (od 0 glasova)
   Odgovori
   • isco

    jebiga poteži veze preko svojih da se dođe do vlasnika materijala.al daj bar ukratko reci kako si došao na ideju za styling,isto zbog utjecaja filma Rane ili nešto drugo?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: +4 (od 4 glasova)
    Odgovori
    • TheMladichi

     Rane. Nego šta. Priča i o tome ubrzo…

     VN:F [1.9.22_1171]
     Ocjena: +3 (od 3 glasova)
     Odgovori
     • konjak

      e to se čeka

      VA:F [1.9.22_1171]
      Ocjena: +1 (od 1 glas)
     • zg-sw

      kada sam na maksimirskom jugu vidio uz ogradu tadašnju prvu ekipu torcide sa takvim stylingom pomislio sam si koji čobanluk ali ništa čudno obzirom na te seljačine i kamenjarce sa juga. nisam ni na kraj pameti mogao pomisliti da je ekipa gledala rane i do koske pa da je otud taj đir. btw, jel ko zna što je sa dotičnim snimateljem (I.V.) o kojem je riječ? nisam ga vidio niti čuo za njega pun kurac.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Ocjena: +1 (od 3 glasova)
   • Japanac

    https://www.youtube.com/watch?v=gqJRGso_bPU 2:00 min ..to je to,ako se ne varam..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: 0 (od 4 glasova)
    Odgovori
 11. Vlaj

  kappa tuta 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 12. Uvik Torca

  Znan jednoga sta me zivotnim stilom strasno podsjeca na ovoga Cipu a i zna ga je dobro iako smo mi 7-8god mlađi od njega,nazalost ka se jednon pride ta granica koja nema veze sa tribinom vecina ih zavrsi tragicno,nadan se da ovi moj nece iako se vec dugo ne druzimo,ja se ozenija a za njega san zadnje cua da je izasa iz zatvora,valjda..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 3 glasova)
  Odgovori
 13. Ž.n

  Mogu samo reći da me jako pogodila smrt prvo Pere i Bage a onda 2-3 godine kasnije i Čipe.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: -1 (od 1 glas)
  Odgovori
 14. ZADAR

  U Zd “Kod Šilje” doša Ćipe sa Antom Perićem, Ćaćom i Gigom. Do utakmice oko pola sata, kreće se prema stadionu, Čipe ide sa ekipom i govori zbunjen: “Ček ček sekund, okrene se prema nekoj trojici momaka, “Ovo je Tufa s Ferenščice jebote. Priđe mu, skine mu cvike s glave i kaže SAD SI SPREMAN i pogodi ga šakom posred čela. Nakon toga je bila malo jača tučnjava u kojoj su ova trojica iz ZG debelo popušila. 😉

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +4 (od 4 glasova)
  Odgovori
  • TheMladichi

   Je, ali vas je bilo puno više. Tufa je mangup i Čipe ga je poštiva.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +10 (od 10 glasova)
   Odgovori
  • F

   Je,sican se toga,popili par pica,otisli,i onda tamo na krizanju naletili na njih…bilo nas je ja mislim
   6 sto smo se imali namjeru “zabavljat taj dan..tih par godina su mi bili prvi pravi poceci,druzenja sa onima unutra,a Cipe je uvik bija tu i uvik neka zejbancija…pokoj mu dusi,pravi mladic bija

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +1 (od 1 glas)
   Odgovori
 15. koala

  a je li tufa isto bija kada su se u splitu ispod juga tri na tri potukli tvoj brat i još dva momka (p. s brda i b. iz zadra) protiv bauera i još dvojice purgera?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 16. BulevarZD

  Perić, Ćaća i Gigo su iz Tornada i zakačili su se “kod Šilje” sa Ćupkom i njegovima na NK Zadar-Dinamo 1:2, 1996.g. Tada su malo jače stradali BBB. Ja se ne mogu sititi niti jednog drugog događaja “kod Šilje”. Da nije to taj događaj ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 17. a,e

  p… s brda slomio našem nos ovaj njemu nabio šljivu, inače meni jedan od dražih dečaka iz torce, ostao u bjelopolju na crti do kraja, on i njegova ekipa

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +2 (od 2 glasova)
  Odgovori
 18. swast

  bilo bi lijepo drzati se teme Ćipe,jel brzo se prica odmakne od naslovne teme,price…bar iz postovanja prema pok.ćipi…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +3 (od 3 glasova)
  Odgovori
 19. a,e

  Da, slazem se.Osobno smatram da sindrom rane još traje u splitu, kad poslovno putujem onda ostanem par dana i stvarno svi klinci ćelavi napuhani, lančići… U novinama svako malo netko od klinaca pronađen negdje ili mosor ili neke druge lokacije, tu sam prvi put čuo naziv MASAŠI, a dobro bi bilo da katolik kaže kakva je sada situacija

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +2 (od 2 glasova)
  Odgovori
  • TheMladichi

   Ici ce o tom fenomenu zasebna prica. Ovdje pricu o pokojniku ne bi previse sirio na druge teme..

   VN:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: 0 (od 2 glasova)
   Odgovori
  • miki rapaic

   meni osobno drazi naziv ….TUTASI…..

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: 0 (od 2 glasova)
   Odgovori
 20. xXx

  Kako bi ono Čipe reka:
  “Nije čovik, ako nije govno od čovika”
  🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +3 (od 3 glasova)
  Odgovori
 21. kliker

  daj juka malo opiši događaja po splitu s ćipetom i ekipom ne vezano za tekme…da se smijemo malo…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: -1 (od 1 glas)
  Odgovori
 22. Ana

  Svaka cast na tekstu . Ćipe je bija moj veliki prijatelj . Ima je ogromno srce i uvik me je cuva . ❤

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +4 (od 4 glasova)
  Odgovori
 23. cipe

  Evo nekoliko anegdota. Dodje na igraliste u Dugopolje i pitas ga koji je sastav Partizana iz 63. Ispali odma, svi su ga slusali. Ima je do jedan Tifo (magazin o navijacima) zva ga je “ti iruda fiksane omladine”. A sican se i kad je u Sinju ukra lopatu onima sto peku jance onda bi staja usred trga i s lopatom naglas izazivao Sinjane. Prica mi je jednom da je isa na gostovanje u Zg bez kinte ka i uvik i sad pnalo gladan ukrade janca s raznja na nekom deneku u Kninu da bi onako smantan otkrija da je bija sirov ali mu je isto izija kozu jer je ona bila pecena.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +2 (od 2 glasova)
  Odgovori
 24. xXx

  Sican se jednom posli nekih nereda di smo bacali stine po muriji, sve zavrsilo i mi stojimo u parku i praznimo džepove od oruzja i kamenja…ako slučajno pandurija dođe i pretrese nas…i cipe vadi iz džepa osuseno govno od pasa! 🙂
  U onoj strci on nije skuzija sta je to, tj govno je bilo pobililo i slicilo na kamen…
  🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +16 (od 16 glasova)
  Odgovori
 25. cipe

  Jednom mi je doša i kaže, evo brate taman pribija jednoga, došlo mi. Ja pitan zašto, šta ti je napravija, on kaže kroz smij: “pa nosija je Haineken majicu…”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: -1 (od 5 glasova)
  Odgovori
Stranica komentara 1 od 212»

Napiši komentar

Komentiranjem prihvaćate kućni red.

* Please Enter the Output