Redarske kronike od I do V

Kratke pričice dešavanja u Klubu Bačvice i na redarskim vratima, ljeta Gospodnjeg 2013.

 

att-security-guard-070607-appleinsider

 

 

Redarske kronike I

12.07.2013.

Sretan sam sto živim u zemlji koja mi je omogućila uzbudljiv posao. Zavrsio sam za tehnicara telekomunikacije, postao sam i ostao redar i na pragu 37-e. Umjesto da se dosađivam u nekoj prostoriji T-Coma, svjedok sam ekspanziji stranaca kojih je prije ovog Ultra partija na tisuće, pa su neizbježni sukobi sa domaćim stanovništvom koje je sad u manjini. Misliio san sutra na trenig petkom, ali nece trebat. Bilo je tuče, davljenja, nokauta, lowkickova, hitne i policije. Otuširao sam sa sebe krv i znoj i idem spavat umoran od posla.  I love this work!

 

 

 

Redarske kronike II

18.07.2013.

Ovo iz diska može već feljton postati. Onaj osjećaj kada ti tvoji “prijatelji” dođu na posao i triput napravu sranje. Treće bude masovna tuča koju idem spriječit i još dobijem suzavac u oči od kolega. Nakon toga ti gazda kaze da mi prijeti otkaz jer su to “moji” napravili, a jos se nebi cudio da se moram provlacit po policijama i sudovma zbog iskaza. Zar mi triba neprijatelj pored ovakvih prijatelja????

 

 

 

Redarske kronike III

19.07.2013.

Odmah na početku dojava da je na ulasku neki Mesikanac repetirao pištolj, stavio ga iza leđa i ušao u klub. Potraga po opisu, okružili ga, savili, a ono imitacija. Kaže: “Joke”. Suvenir uzet. Nandi u elementu, nasmijan i drogiran i isti ka 92-e isprid Kakadua. Manja tuča, ogomni Šveđanin nalik na pokojnog ” Kurt Kombajna” udario našeg bocom u čelo, samar, Kurtu kosa zavijorila uz ono “fuck”. Uzeo “lepušinu” i doma.

 

 

 

Redarske kronike IV

20.07.2013.

Večeras je bila druga unija moje ekipe. Ovi srećom nisu polomili sve. Dapače, brat Bičina je gratis “rastezao” nevaljance i provodio pravdu. Gazdi drago. Tri tuče. Triput se zalječao kao bizon kroz masu ljudi prema šanku. Sićušne ženice se odbijale od mene ko “ping-pong” loptice. Izvelo ih se 10-15, neke sam i po dvoje za vrat vodio. Ozljeđenih samo troje. Gospoda razbijala koktel-bokale jedan drugom o celo. Gazda me potapšao i rekao da mi povišica ne gine. Ja da bih bio zadovoljan i značkicom. Ipak, najdraži dio večeri mi je bio nalazak 200 kn na podu po završetku.

 

 

 

Redarske kronike V

21.07.2013.

Nema nereda.  Ali ima smija. Svađa između onog ružara na bicikli u biloj kosulji sa skupljacem boca – Božom, dvojnikom onog glumca iz “Brzine”, o prednosti prolaza, a “Kontrola leta” sa dolčevitom oko pasa samo komentira “A luđaka”..  Jedno plaho žensko biće od 130 kg palo u nesvijest, pa smo joj svašta lipo šaptali dok smo je nosili. Bonus. Razdragani australac doplesao do ulaza, moj kolega mu rekao: “Ti bolan ne mo’š!”. Valjda zato što je plesao. Ostale pijane pustio..

 

 


Tekst je, kao i svi na TheMladichi, napravljen neprofitabilno u svrhu vaše zabave i razonode. Nagradite entuzijazam autora sa ocjenom i komentarom, negativnim ili pozitivnim, kao podstrek za daljnji rad!
Unaprijed hvala!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocjena: 7.6/10 (16 glasova ukupno)

Napiši komentar

Komentiranjem prihvaćate kućni red.

* Please Enter the Output