Pućilice

Naletjeli ste na Fejsu na bezbroj fotografija cura, a bogami i starijih, kako iz nepoznatih i nerazumljivih razloga puću usne poput patke? Nije vam jasan razlog tog neshvatljivog čina? Uđimo u genezu fenomena.

Duck-lips-mona-lisa

 

100 000 godina prije Krista, centralni Balkan.

Skupina od 12 muških Neandertalaca lovilo je spiljskog medvjeda. Vođa čopora Bu R-nach usklikne;
Gua gatt araagh! (Upali vatru!)

I dvojica ubrzo naprave vatru, kojom pripale baklje. Bace ih u spilju i čekaju. Nedugo, medvjed izlazi u panici i bježi u uski prolaz koji je jedini ostao neblokiran nabacanim granama. Odjednom, ruši mu se tlo pod nogama i upada u zamku.

Anh aghr kashn! (Sad ga ubijmo!) – Naredi Bu R-nach i pleme ga ubije kopljima i kamenjima.

Nakon jednog sunčevog pomaka, pleme se brzo kretalo ka naselju u velikoj spilji, noseći medvjeda na debeloj grani.

Argee gg, gah guatgh goooah reth aergh, aragah uh ngorr auur? (Vruće je, nadam se da ti je žena išla po sol, da se meso ne pokvari?) – Bio je sumnjičav To M-ah.
Er ahhhr! akeeh eh ejth ser aaaerakt! (Ne seri. Znaš da mi je žena vrijedna!) – Ljutio se Bu R-nach.

 

Pred zalazak dolaze u naselje. Djeca se vesele, žene dolaze kasapiti medvjeda. Samo jedne nema. Zareži Bu R-nach;
Arggh sh hhkm?? (Gdje mi je žena?) – A ostali polumajmuni iz sela se grohotom nasmijaše.

Razvaljuje Bu R-nach nogom vrata kolibe, a na krznu mu sjedi žena K-ar Le U-cha i čisti nokte sa oštrim dabrovim rebarcem.
Akk kf eelih hidhh ke neertrnh?? Dkre ke rer??? (Što to radiš pička ti materina? Gdje je sol???) – razrogači očima Bu R-nach.

Grteh et rrbhrtr rrhrr gregren. (Čekaj da očistim nokte dragane.) – Zareži i nastavi uljepšavati pandže.
– Hrrth ghhrhh rh rerh rghhrgh??? (Nokte čistiš a meso propada???) – Zareži te dohvati toljagu i udri po ženi. Pošteno.

 

Drugi put joj naredi da pripremi boje za slikanje pećine, verati se iz lova, a K-ar Le U-cha leži sa nekim oblogom na licu. Zvala je to Ma Keu-p.
R RDH GR HE RRGKRHHG RGH GKRGG!! (E SAD ĆU TI POLOMITI SVE KOSKE!!) – Grmio je Bu R-nach.

pućilice2

Vidjevši da je vrag odnio šalu, K-ar Le U-cha legne u kut u kut očekujući batine. Kako se dlakavac približavao s batinom, tako je ona od straha isplazila usnu koja se tresla. Odjednom mu batina iz ruke ispadne, a neka druga se podigne. Polu majmun nabaci osmjeh i počne ispuštati čudne zvukove;
Gu…gu…gu…gu…
Skine sa sebe jelensko krzno i tutne joj u usta, jeli, “ono”. Perverznjak jedan, izgleda da su mu ispućene usne bile fetish jer su ga neodoljivo podsjećale na žensko “ono.

Nakon toga je cijeli dan bio dobar prema njoj, nosio joj hranu, mazio se, a ona je u miru mogla po cijele dane baviti se svojim majmunskim izgledom. Ako bi ipak ponekad poludio zbog njenog nerada, ona bi samo ispućila debele usne i – ‘ajmo Jovo nanovo! Shvatila je da su njene usne najsnažnije oružje u povijesti čovječanstva.

 

Žene danas, gotovo 100 000 godina nakon ove priče i dalje puću usne, ne shvaćajući povijest tog običaja. To je genetski kod prošlosti, koji se zadržao kod jednog djela suvremenih žena, iz direktnog potomstva od bludne šukun-šukun-šukun prabake.

Tako su društvene mreže preplavljene fotografijama mladih cura i starijih neradnica, u tako identičnim pozama i situacijama.
Uglavnom ista drvena poza sa, do granica debiliteta, ispućenim usnama i neprirodno izbuljenim očima, pred ogledalom disko kluba, kućnog zahoda ili jednostavno fotkanjem same sebe iz blizine, gdje dolazi do tehničkog izobličenja ionako mongoloidnog izgleda.

pućilice3

 

 

Pućilica ima svugdje u svijetu, u to nema sumnje, ali najradikalnije su na Balkanu. Doseljene iz ruralnih dijelova, natječu se s gradskim djevojkama oko modernih Bu R-nacha, pa uz usnićarenje pretjeruju i s višesatnim sagorijevanjima u solariju, zbog čega u konačnici izgledaju kao ove dvije majke ispod. O K-ar Le U-cha, jebem li ti kosti!

pućilice4

 


Tekst je, kao i svi na TheMladichi, napravljen neprofitabilno u svrhu vaše zabave i razonode. Nagradite entuzijazam autora sa ocjenom i komentarom, negativnim ili pozitivnim, kao podstrek za daljnji rad!
Unaprijed hvala!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocjena: 9.0/10 (26 glasova ukupno)

2 komentara na “Pućilice”

 1. bilobrk

  Nema se šta reć.velika istina.odličan text

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +2 (od 2 glasova)
  Odgovori
 2. lezilad

  agrhhhgrrr grrr degrdrggggrrrhhh ili jebo zemlju koja pucilice nema! p.s.smrt Mladenu!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +2 (od 2 glasova)
  Odgovori

Napiši komentar

Komentiranjem prihvaćate kućni red.

* Please Enter the Output