Govno s benzinske

Da na bude zabune, ovo je navijačka priča o gostovanju Torcide u švicarski Zurich (24.09.2003.g.), na utakmicu prvog kola kupa UEFA protiv Grasshoppersa, a zašto je naslov ovako bizaran – pročitajte u nastavku.

Pred autobus u lučkoj kapetaniji sam došao u pratnji prijatelja Andrije Prirada, čovjeka koji je bio u svome svijetu i koji nikad nije bio na utakmici niti je volio navijače, ali me je taj dan, na moj nagovor, ipak dopratio na kolodvor.

Odmah ga je Jozo Mucić, skins iz Brodarice, udario po leđima, kao u znak dobrodošlice, a zapravo mu na leđa zalijepio sličicu “Cro army”, iz neke ukradene čokolade.

Cijela ekipa je bila tu, od Bičine i brata mi, pa do Vele i Vedrana iz Mostara, plus još na desetke poznatih iz grada, Kaštela i Trogira.

Drago Vržina, tadašnji tajnik Kluba navijača, nam je naivno rekao;

Juka, aj pripazi molin te da se ne krade po punpama i da mulci ne razbijaju bus. Ovo je zadnja agencija koja nam buseve iznajmljuje. Ako i to sjebemo, nema više. Fertik.

Ma šta ti je Drago, jesi lud? Znaš da će sve bit ka po špagu. – namignuo sam mu i zajedno s još dva kompanjona ubacio nesretnog Andriju u bus. Vrata su se zatvorila, a kada se oteti prijatelj prestao otimati i zapomagati, shvatio je da smo prošli Kaštela i da će morati s nama na put.

Sva ta gužva je smetala debelom šoferu, nalik na Al Caponea s onim bafama, pa je zabrundao;

– Sidite doli, jeba vas Isus, nemojte da zaustavin prugu i sve vas ode istran vani!

Međutim, tek što je završio rečenicu, doletjela mu je plastična boca puna vode u šoferšajbu, odjeknuvši poput granate, a jedan glas je odzada urlao;

VOZI PIČKA TI MATERINA DA TI JA NE BI SUDIJA ŠTA SI GROBARE U PO CIJENE VOZIJA!

Bio je to Rožić, bivši ratnik i lider Trogirana, revoltiran što je debeli šofer Tadija nedavno vozio BBB na neku europsku utakmicu i za koje su on i Antiša – mršavi mu kolega, ispijen u licu i masne “fudbalerke” – bili puni hvale kako su mirni i organizirani, za razliku od naših divljaka, kako su se došaptavali, a ja ih guštao slušati.

Vozili su za “Šabića”, sinjskog auto prijevoznika i bili tipični ljudi iz Cetinjske krajine, baš onako priprosti i duhoviti kakvi i trebaju biti. Vrlo lako je zaključiti kako su bili hit putovanja, tako da bi samo o njima mogao knjigu napisati.

Prva antologija je bila kada su mulci s Brda sjeli iza njih i počeli im dosađivati pitanjima;

A jeli, odakle ste vi barba?

Iz Otoka, Gospe ti. – odgovori suhi Antiša.

A znate li Norca? – uporne su bile male rđe.

Kojeg Norca, Kevu? – ozare se sada od sreće Antišini obrazi.

E njega. – potvrdi mu mali.

Ih, dašta nega znan. Kuća do kuće. – odgovori im veselo.

A zašto je palija hrvatska sela devedeset i prve? – upita jedan, na pola serije povlačenja dima iz jointa.

Antiša skameni, a Tadija ih prostrijeli očima. Vidi se po njemu da bi ih udavio dlakavim rukama da može. Ali nije mogao jer bi mu Rožić opet postavio pitanje o Grobarima. Pa je Antiša nastavio pomirljivo;

Ma di je bolon palijo naša sela dico. On je obranija Rvatsku. To je čovik ipo.

Virujen ti. – reče mali, već polusklopljenih očiju od napušenosti. Pa mu pruži joint. – Aj povuci jedan dim za Norca.

Ma goni mi to zlo od mene. Biži mi ća! – bunio se Antiša, boreći se s ogromnim volanom.

I zaista, nisu ga više ništa pitali, ali su mu zato svaki izdah marihuane iz nerazvijenih pluća otpuhnuli krišom iza sjedala i tiho šaptali;

Zaklat ćemo teeeeee…., oooo Antišaaaa, nećeš se živ kući ženi vratitiiii….oooooo…. – i tako u nedogled. Satima. Sve tako dozirano da ovaj čuje, a da opet nije siguran što čuje.

Odjednom se začulo: “ŠKRIIIIP..”, pa se autobus naglo zaustavio uz udaranje putnika glavom u naslonjače pred sobom, a naš Antiša je pobjegao vani tražeći pomoć.

Klasični crnjak. – rekli bi okorjeli konzumenti marihuane za situaciju kada čovjeka pod utjecajem THC-a prožmu negativne misli.

To se dogodilo u Hrvatskoj, negdje pred granicu. Taman je Tadija polegao svog napušenog bakalara na počinak u onaj brlog ispod sjedišta, kad eto u Sloveniji nove nevolje, pa umalo i tragedije.

Naime, držao skins Mucić nogu iznad Tadijine glave, pa vjerojatno sanjao kako šuta nogom nekog tamnoputog došljaka, te mu refleksno sklizne noga s teškom čizmom – direktno Tadiji na tjeme.

‘EN TI MUKU IS’SOVU, UBI ME! – zajaukne Tadija, a autobus napravi dvije osmice na cesti. Jedva ga je uspio ispraviti. Mucić se nikako nije mogao načuditi zašto čovjek psuje ispred autobusa, skače po vlastitoj kapi i pljuca u vozačku licencu.

U Italiji je, pak, po meni, bio najsmješniji dijalog između namrgođenog Tadije i naivnog Antiše. Radio neki nevaljanac zgibove po sredini autobusa, napravio kolut unatrag i nogama izbio onaj metalni poklopac u slučaju udesa.

Koji trenutak kasnije Antiša ugleda otvor na krovu, kroz koji šišti hladan zrak, prekrsti se i dođe do Tadije, koji je vozio.

Tade, Tade…

Šta je sad? – upita Tadija zloslutno.

Srca ti Isusova, izbili su poklopac nogon. – reče mu kolega diskretno.

Majku im jeba pas banditsku, pa je li to moguće? – upita Tadija ne baš glasno. I nadoda;

Pa jeben ti magare Gospino, možda smo i ubili koga, a ne’š nikad ni saznat. – pa uzdahnu obojica sinkronizirano.

Zabava s ta dva lika montipajtonovskih karakteristika je bila urnebesna, ali veliki finiš je zapravo bio na benzinskoj postaji pokraj Milana.

Sukladno s tajnikovim – “pripazite da ne kradu po punpama…” – opelješili Huni sve što se moglo. Tek pokoju kutiju cigareta otkucao sredovječni Gepetto, praveći se da ne vidi bagru koja mu odnosi sve, od pića pa do sladoleda i jebenih akumulatorskih baterija.

Naravno, autobus krenuo, Gepetto se latio telefona i nazvao žandarmeriju, koja nas je presrela dvadesetak kilometara dalje.

Pretreslo ekipu i postrojilo ispred oveće hrpe ukradenih stvari i onda se dogodi epski događaj. Naime, netko je u zahodu ostao obavljati nuždu, i onako, kreten kakav i jeste, nesvjestan situacije ispustio kroz otvor poda nešto što je zvučno tresnulo na pod.

Instinktivno se žandari sagnu i ugledaju govno za emisiju o nadnaravnom. Jebate, lik je iz sebe izbacio nešto tvrdo, promjera nedonoščeta.

Uuuuu… Mamma mia…bastardi dei Balcani…puf… – u očaju su zapomagali policajci pred vizurom mamutskog govna.

Chi comanda? – pitali su tko je vođa puta. Vragolasti Burić je pokazao prstom na Milića, čovjeka nalik na Čkalju iz srpskih filmova i jedinog koji je svoju pivu pošteno platio.

Risarcimento dei danni. – zatražio je od njega mladi, uglađeni oficir da se plati šteta. Kako je trljao palcom o kažiprst i srednji, tako je Milić shvatio da ovaj od njega traži novce.

Ma nisan ja ništa ukra, divice mi Marije. – objašnjavao mu je naš Čkalja, a kako je seoski glasno pričao, oficiru se učinilo da je bahat, pa ga je upozorio;

Stai zitto imbecille! 

Međutim, shvatio naš Čkalja gdje to vodi, pa je sklopio ruke i zavapio;

Ma nemoj pajdo, ja san bija vojnik ka i ti… Četvrta brigada…

Nakon toga su ga odveli. – Pa ti kradi i drugi put. – dobacio mu je Burić dok ga je nosilo u maricu.

U Zurich dolazimo nekoliko sati prije utakmice i zauzimamo trg pored kafića na cesti. Klasično baljezganje uz pivo prekida pogled na četiri prilike u crnoj odjeći, što su nam se približavale vojničkim korakom.

Evo naši. – usklikne državotvorni Jozo, sretan kao dojenče. I stvarno, likovi komplet obučeni u ustaške uniforme.

Zaustavljaju se ispred nas i jedan od njih nam se obrati na tečnom engleskom jeziku;

Hello everyone. – a drugi nadoda;

How are you?

Protrljam oči ali ne sanjam. Jebote patak, ispred mene stoje ustaše koje ne znaju materinji jezik. – Koji kurac?

Refleksno prvom do sebe udaram šamar, razočarani Jozo drugome tehnički plasira aperkat, a Bičina ostatak vesele družbe zaključa u polugu.

– Je..jebate, pa ovi ne znaju pričat po naški! – tužno utvrdi Jozo s ustaškom kapom, na putu za stadion.

Ispred stadiona shvatimo da postoji ulaz za gornju i donju tribinu, a meni i Vedranu se svidi gornja, iako smo imali ulaznice za onu drugu. Nikakav problem za mladiće. Skok na žicu i eto nas na vrhu.

Međutim, shvatimo da su tu neke seronje i bauštelci, pa poželimo opet svojima na donju tribinu. Uredno zamolimo redare da nam otvore, a ovi nas upozore da više nećemo moći ući.

Nisu mogli vjerovati da naše, neponištene karte, prolaze kroz donju kapiju kao kroz maslo. Balkanska čarolija.

Jedino što me od utakmice zanimalo i što sam zapamtio je bilo kada smo upalili onih dvadesetak baklji i natjecanje tko će svoju dalje baciti u teren ili na oklopljene zaštitare pod tribinom.

Ali da se pohvalim i nogometnim znanjem. Naime, načuo sam da smo ostali 1:1 i da je gol za naše dao neki kurac-palac Mate, mislim Neretljak. Nije zajebancija.

Navijače suparničkog tima smo vidjeli na tribini i u parku pred stadionom. Međutim, na naše pitanje s vlaškim akcentom: “Du ju vont fajt” – navijači Grassa dižu ruke do neba.

Tko bi ih imao srca dirati kada su tako plahi? – pomislim i krenem s ekipom dalje. Ipak, jedan naš, podrijetlom iz Bosne, im “previda” džepove i uzme nešto novaca i cigareta.

Kad sam ga pogledao prijekorno, opravda mi se;

Ma pust’ bolan, nek’ se nađe za puta.

Kod autobusa je Tadija bjesnio da krenemo kući, da ga čekaju “dica i rađa u polju”, ali je stav grupe bio da se ide tek u pet, pred zoru.

Nije pomoglo Tadiji ni što je vozačku licencu, ovom zgodom, i zaista potrgao. Ekipa se uputila u noć. Svakako je najveća pobjeda bila ulazak stotinjak navijača u elitni bordel i pokušaj krađe – pazi sad – žive prostitutke, što, naravno, nije prošlo neprimječeno, pa se sljedećih petnaestak minuta pregovaralo da se gospodičnu vrati.

I tako. Bilo je veselo, a kada smo oko 4 sata, praznih džepova i umorni od svega, došli pred Tadijin autobus, spomenuti gospodin nam je zatvorio vrata.

Jeste rekli da iđemo u pet? E Boge mi sad i oćete! Ne otvaram prije pet! – bio je uporan Tade.

Svi su prasnuli u smijeh i pjesmom – “Mi imamo Tadu šefa svog, Tadu šefa svog…” – pozdravili glavnu ličnost ove priče. Mislim da mu je, u dubini duše, bilo i drago.

Eh da, kada smo se iskrcali u lučkoj kapetaniji, primjetih da je Andriji još na leđima ona ista “Cro army” sličica…


Tekst je, kao i svi na TheMladichi, napravljen neprofitabilno u svrhu vaše zabave i razonode. Nagradite entuzijazam autora sa ocjenom i komentarom, negativnim ili pozitivnim, kao podstrek za daljnji rad!
Unaprijed hvala!

VN:F [1.9.22_1171]
Ocjena: 8.6/10 (54 glasova ukupno)

50 komentara na “Govno s benzinske”

 1. Febo Trnsko

  Fakat tovari ovo nije smješno. Ili kaj? fuj

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: -18 (od 30 glasova)
  Odgovori
  • Ikaca

   Kako kome
   Ja san oplaka

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +9 (od 13 glasova)
   Odgovori
  • TheMladichi

   A Febo moj, ti prati “Nad lipom 35”, koji te đava tira ovamo???

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +40 (od 46 glasova)
   Odgovori
   • Jerry

    Ha ha da Nad Lipom bas za se dobro ismijat

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: +4 (od 4 glasova)
    Odgovori
   • novi primitivac

    nemoj zajebavat….a zauvijek susjedi si zaboravia ….pih

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: +3 (od 3 glasova)
    Odgovori
  • Anonimno

   Skuzi ti lika?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: 0 (od 0 glasova)
   Odgovori
 2. El_ caminjo

  Jedino mi nikad nije bilo jasno zasto je Jozo volio sa purgerima ici na repku inace super prica .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
  • ae

   zato jer nitko od vas nije išao pa je morao s nekim

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +4 (od 6 glasova)
   Odgovori
   • gire

    torca je uvik pratila hrvatsku u velikom broju.šta sereš ti???

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: -1 (od 5 glasova)
    Odgovori
 3. Antisa1950

  Po povratku u Hrvatsku jedan od buseva je ostao bez goriva negdje oko Trogira

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 4. Gaga

  ta bičina ili davi ili kida lica. preopasan za udarac pesnicom

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 5. Jure

  Haha a je me nasmija boga ti.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 2 glasova)
  Odgovori
 6. netko_usput

  vrh prica al mi jedino nije jasno da je netko iz otoka odbio dim..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 7. defton

  Šofer je bija Ilija i doletila mu je boca vina, a ne vode.voda je za soft verziju 😊

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
 8. Skalpel

  Vrh

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 9. Slavinac

  Ludilo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 10. Slavonac

  Nikad mi neče biti jadni likovi ko febo pa tko te tera da dolaziš ovdije
  Vidiš da to nije zatebe da ti to ne možeš skontat

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: -2 (od 2 glasova)
  Odgovori
 11. amidala

  Je li Milić nedužan i u Rimu završia u pržunu?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
  • TheMladichi

   Uvik bidni Čkalja najebe… 🙂

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +2 (od 4 glasova)
   Odgovori
 12. Anonimno

  Hahaaa dobra

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 13. Zadarski_Veseljak

  Na povratku smo odlucili stati u milano i proveli smo cili sljedeci dan i noc tamo..nakon sto smo se izvidali od alkohola u nekom klubu,izlazimo vanka i pjeske na drugi kraj grada po auto a guma na njemu probusena (ne znan jel je neko namjerno probusija ili mi dan prije)..i sad scena,kukamo mi kako cemo nazad jer nemamo ni lipe ni rezervne gume kad jedan od nas primjeti na dnu ulice isti kadet ko i nas..vec za 20 min smo bili na izlasku iz grada a taj jadni kadet od nekog talijana na bloku..cak je ekipa i ostavila poruku ispod brisaca na nekom kvazi talijanskom da nam je tribala guma i da ce je platit stjepan mesic

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +32 (od 34 glasova)
  Odgovori
 14. Tonći

  Neka luda, stara vremena. Danas nema ni pola ovoga.
  Bili se ti naljutia da ti možda neko kaže da si bija huligan ili su ovakvi događaji tada normalni bili.

  BTW
  Di je danas Bičina? Jel još “hara” na utakmicama ili se smiria. Kako san čita niste mu ni vi smili nešto puno proturiječit, haha.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +4 (od 4 glasova)
  Odgovori
 15. Kita

  navijam za hajduk od 1977 za ovakve taozvane navijace samo plujc pljuc Smradovi

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 7 glasova)
  Odgovori
 16. Kita

  Jebiga samo da se razumemo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 17. Misko

  To mene juka nervira… ustase ti momci kakvi jesu da jesu bili, dolaze prijateljski, nespremni za ista, osim sta nije ni lipo tako indijance tuci, kako si ovo napisa jos je i mrtva neferka, saka u glavu iz niceg, ljudi se dosli javiti
  Razumin da ima seljaka ka ovaj “da se nade po putu” al ovo nije nit za spomeniti a kamoli za faliti se

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +9 (od 9 glasova)
  Odgovori
  • TheMladichi

   Pa i nije za hvaliti se. Moram na žalost napisati kako je bilo, ako slijedim načela objektivnosti. Da li se kajem zbog toga? Iskreno? Kajem se svakim atomom svoga tijela i duše. I molim momke da mi oproste zbog te nepravde.

   Uz to žalim iskreno i žalit ću dok sam živ što sam iti milisekundu bio navijač i dio tog besmisla. Ode 15 godina života, brak, sve one godine što sam moga putovati, biti čovjek i humanitarac… na šta??? Pizdu Božju. Na ništa!

   VN:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +6 (od 14 glasova)
   Odgovori
   • Misko

    E sad me vec zajebajes!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: 0 (od 0 glasova)
    Odgovori
    • TheMladichi

     Volio bi da jesam. Doduše ne žalim za nicim, ali se mladost mogla i pametnije potrošiti 😉

     VN:F [1.9.22_1171]
     Ocjena: +4 (od 6 glasova)
     Odgovori
     • Đek Trbosjek

      Čekaj jel žališ ili ne žališ sad na kraju? 🙂

      VA:F [1.9.22_1171]
      Ocjena: -1 (od 1 glas)
     • HSU

      Obožavam sebi jebat majku u guzicu!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Ocjena: +2 (od 2 glasova)
     • HSU

      jebena ti je ova cenzura

      VA:F [1.9.22_1171]
      Ocjena: 0 (od 0 glasova)
     • Lazna patetika

      Zbog cega zelis pisati uopce o Sirokom ako ti je svega zao?
      Zbog cega to tocno? Koja je uopce poanta tvojih tekstova onda?

      Mislim sve u zivotu donekle shvacam,ali nikada ljude koji do te mjere promijene misljenje u suprotnom smjeru.

      Ako pises radi uspomenama i nekih pozitivnih emocija,imas ih. Upoznao sam jako puno supaka u zivotu sto nije zivot tratilo niti blizu tribine. Problem je samo sto drustveno je njihovo ponasanje prihvatljivo,a mi smo stoka. No ima ona Matejeva o laznim farizejima.
      Otkrio si novi djir 10tak godina kasnije i to je ok. Mozda ces za 10ak godina opet zaliti sto si “potratio” godine na nista po pitanju novog djira.

      Svako dobro brate od nekoga tko je bio sa druge strane u Sirokom i ima smisla u tvom upisu oko besmisla mladenackih nasih gluposti,ali neke katarze su mi smijesne i sa ove distance kad sam godinama daleko od tribine

      VA:F [1.9.22_1171]
      Ocjena: +4 (od 6 glasova)
     • Filip

      Sve u svoje vrijeme..i neseri imao si lipu mladost

      VA:F [1.9.22_1171]
      Ocjena: 0 (od 0 glasova)
   • nebitan neko

    a čekaj,al ne moš bit navijač i čovik i humanitarac?Wtf?I putovat,i sve ostalo?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: 0 (od 2 glasova)
    Odgovori
    • jgascjah

     normalno da moš.A to šta su ovi mahom pičke,ili nezreli u glavi,nerealizirani u karakteru,to je drugi par postoli.Ja iden dan danas okolo,sa pravin momcima,i zdrav je đirda zdraviji bit ne može.
     I da,klošar san veći od sviju.Al san prvo čovik,pa onda sve drugo.
     Šamara ustaše,pa nakon minut u parku du ju vont tu fajt,pa ka,ko će ih dirat tako plahe,pusti budalu viš da ne zna di udara.Ili aj,da budemo iskreni,nije onda zna.U duši je dobar momak,i danas je šta je,njegova stvar.Mada mu ono sa uvik vjernima nije tribalo.

     Pozdrav svim navijačima,ma di bili.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Ocjena: +1 (od 1 glas)
     Odgovori
 18. Ultras zvan politika

  Ovaj period je teška aleština. Purgeri se šetali po gradu a slučajeve ala Bjelopolje bolje je ne komentirat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 1 glas)
  Odgovori
  • ...

   bjelopolje uopce nije sramota. stalo se i dobilo po picki i sta sad?

   sramota su setnja i sramota su oni koji su se predstavljali ko huligani ali ih nije bilo za vidit ni za cut.

   juka kad ces napisat siroki brijeg??

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: 0 (od 0 glasova)
   Odgovori
   • Ultras zvan politika

    Nisu svi stali.Nekoliko njih sta su zarili i palili internetom predstavljajuci se kao veliki huligani iz torcide prvi su uhvatili crtu.Da ne spominjem one sa torcide.org koje nitko nikad nije vidia u nikakvoj frci a glavni su bili kad se pisalo o huliganizmu u samoj torcidi.Sjetim se kad je boyse docekalo doslovno deset ljudi na kolodvoru a ostali su valjda spavali ali su itekako bili budni kad se tipkalo po tipkovnicama.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: +1 (od 1 glas)
    Odgovori
  • net_h

   A što je sa ovim sadašnjim huliganima koji u kombiju bježe od jednog auta?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +1 (od 3 glasova)
   Odgovori
 19. Chibs

  Bija san u Zurichu u istom busu sa piscem i nije mi jasno zasto si jedno dobro gostovanje tako poseljacia i obezvrijedia…mozda se sramis svoje proslosti i postupaka pa na ovaj nacin od svega radis redikulijadu,ali neko ko cita a nije bija stice krivu sliku o svima nama,a mnogi citaju..ovo je bija prvi zlobus,ekipa iz svih st kvartova i okolice,a avantura je imala sva navijacka obiljezja..osin toga ovo je bija uvod u veliku rimsku invaziju misec dana posli…i jos nesto,vozac je predobro opisan ali totalno trivijalan lik…bez uvrede ikome ali mora san..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: +1 (od 3 glasova)
  Odgovori
  • TheMladichi

   Nema razloga da brišem komentar. Imaš legitimno pravo na svoje mišljenje. Iako nemam pojma o čemu pričaš, budući da su seljaci bili samo šoferi, a navijači zajebanti. I ofucano mi pisati neke spartanske priče. Fokusira sam se samo na događanja u busu i humor. Ali ok. Poštujem. Pozz

   VN:F [1.9.22_1171]
   Ocjena: +1 (od 1 glas)
   Odgovori
   • HSU

    Zašto ja gore nisam ima pravo na svoje mišljenje? Iako je istinito

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ocjena: 0 (od 0 glasova)
    Odgovori
 20. Ovijedan

  Ovo je sve

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 21. Brodjanin

  Prijatelju, jesi li ti odustao od bloga ili negdje po svijetu skupljas inspiraciju?Pozdrav od citatelja iz SB.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 22. trica špadi

  E Juka napiši taj siroki vise.A di je cika saja u busu hhaaa

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 23. Fan

  Jurica can you write about what really happened with the new Torcida leadership and why you stopped going on the sjever?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori
 24. Filip

  Dugo se nisam ovako nasmija hvala na priči

  VA:F [1.9.22_1171]
  Ocjena: 0 (od 0 glasova)
  Odgovori

Napiši komentar

Komentiranjem prihvaćate kućni red.

* Please Enter the Output